Breaking News
19 Οκτωβρίου 2021

Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από την ομάδα τεχνικής κολύμβησης, οι Βασίλης Χατζηδάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη, προσκλήθηκαν να λάβουν μέρος στην 19η λαμπαδηδρομία

που διοργανώνεται την προσεχή Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στα Χανιά.
Συγκεκριμένα, οι δύο πρωταθλητές θα παραστούν στην Αφή Φλόγας Αιμοδοτών η οποία διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

 Η Αφή θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς με ώρα έναρξης τις 5 το απόγευμα. Στη συνέχεια, δε, θα πραγματοποιηθεί μικρή πορεία μέχρι το μητροπολιτικό ναό των Χανίων (Τριμάρτυρη).

Οι δύο πρωταθλητές του ΝΟ Χανίων προσκλήθηκαν λόγω των επιδόσεων που κατάφεραν να πετύχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων/νεανίδων, που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι στο Λινιάνο της Ιταλίας.
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 19/10/2021[vid]

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 19/10/2021[vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics