Breaking News
13 Νοεμβρίου 2021

Με ήττα και αποκλεισμό έκλεισε για την ελληνική πλευρά η τρίτη μέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21, που διεξάγεται στο Σπα του Βελγίου.

Στο διπλό Νέων ανδρών ήρθε η αρνητική εξέλιξη με τον Γιάννη Σγουρόπουλο και τον Ρώσο συμπαίκτη του Βλαντιμίρ Σιντορένκο να χάνουν στον 2ο γύρο και να μένουν έξω από τα προημιτελικά. Έδωσαν απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση με τους Ματσιέ Κολοτζιέτσικ/Βλάντισλαβ Ούρσου από την Αυστρία και τη Μολδαβία αντίστοιχα. Με όλα τα σετ να είναι «κλειστά» και να κρίνονται στις λεπτομέρειες το ελληνορωσικό δίδυμο κάμφθηκε με 3-1 κι έχασε στον πρώτο του αγώνα τις ελπίδες για διεκδίκηση μεταλλίου. Η ελληνική αγωνιστική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συνεχίζεται πλέον στο απλό Νέων ανδρών και τις υψηλές βλέψεις που εμφανίζει ο Σγουρόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης του αγωνίσματος το 2019 προκρίθηκε στα νοκ άουτ ως νικητής του 3ου γκρουπ και αύριο στις 12:00 ώρα Ελλάδας αντιμετωπίζει στη 16άδα τον Ιταλό Κάρλο Ρόσι. Ο αγώνας γίνεται στο τραπέζι 2 και μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω του ETTUTV στο λινκ https://www.ettu.tv/en-int/playerpage/1032631.

Το διπλό Νέων ανδρών άρχισε από τον γύρο των «32» όπου ο Σγουρόπουλος και ο Σιντορένκο είχαν byeως 4ο φαβορί. Στον γύρο των «16» είχαν δύσκολο έργο με τους Κολοτζιέτσικ και Ούρσου και δυστυχώς υστέρησαν στα πιο κρίσιμα σημεία. Έχασαν 3-1 σε αγώνα όπου όλα τα σετ είχαν πολύ μικρή διαφορά, τα τρία από τα τέσσερα οριακή. Μετά το 0-2 μείωσαν το σκορ, αργότερα έσωσαν ένα ματς μπολ, αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν την κατάσταση (9-11, 8-11, 11-9, 10-12). Μία ακόμη απόδειξη για τις υψηλές δυνατότητες του ζευγαριού από την Αυστρία και τη Μολδαβία είναι ότι λίγη ώρα μετά απέκλεισε και τους Ελβετούς Πέδρο Οσίρο/Ντοριάν Ζιρό με 3-0 σετ και μπήκε στα ημιτελικά εξασφαλίζοντας θέση στα μετάλλια!

Σγουρόπουλος και Σιντορένκο συνεργάστηκαν δεύτερη φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21. Ούτε την προηγούμενη μπόρεσαν να φτάσουν σε επιτυχία και μία παράμετρος για την τωρινή διοργάνωση είναι ότι ο σπουδαίος αριστερόχειρας Ρώσος δεν βρέθηκε σε καλή κατάσταση και είχε και την απογοήτευση από τον πρόωρο αποκλεισμό στο απλό.

Ο Έλληνας άσος βέβαια, συνεχίζει με ακμαίο ηθικό και στρέφει όλη του την προσοχή στο ατομικό. Απλά, με την ικανοποίηση των νέων πολύ αξιόλογων εμφανίσεων στο Σπα και το απίστευτο, το μοναδικό επίτευγμα με τους τρεις σερί ευρωπαϊκούς τίτλους στο απλό των νεαρών ηλικιών, μπορεί να χαμογελάσει και να σκεφτεί ότι το διπλό δεν του πήγε καθόλου καλά σε αυτές τις διοργανώσεις. Από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του 2015, που αγωνίστηκε για μετάλλιο στο διπλό παίδων μέχρι σήμερα, που τελειώνει την παρουσία του στις νεαρές ηλικίες, δεν κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο με ξένο συμπαίκτη ή συμπαίκτρια. Είχε αρκετές ευκαιρίες, δεν αξιοποίησε κάποια, αλλά ευτυχώς είναι πολύ αποτελεσματικός στο σημαντικότερο αγώνισμα…

 * Σγουρόπουλος και Σιντορένκο σε προπονητικό ματς στο διπλό την παραμονή των αγώνων στο Σπα.

Διαβάστε Επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ήττα του ΟΦΗ από Ολυμπιακό Λευκωσίας στο φιλικό για τους σεισμόπληκτους [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics