Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2018

Στο κλειστό «Δυο Αοράκια» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδος με τη Γεωργία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου 2019.

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε (3/12, 21.15, ΕΡΤ) την Σερβία στο Βελιγράδι με το πέμπτο παράθυρο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 να κλείνει.

Το επόμενο ραντεβού για την Εθνική Ελλάδας είναι στο έκτο και τελευταίο «παράθυρο» στο δρόμο για την Κίνα, όπου η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Γεωργία εντός (21/2) και την Γερμανία εκτός (24/2). Ο αγώνας Ελλάδας-Γεωργία θα διεξαχθεί στο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια. Υπενθυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics