Breaking News
16 Μαρτίου 2019

Η Εθνική μας ομάδα είχε καλή κλήρωση στην πρώτη φάση του World Cup, ενώ το σύστημα της διοργάνωσης δείχνει... βατό δρόμο και για την οκτάδα! 

 

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτούπουλου πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στα «παράθυρα» και κατάφερε να τεθεί επικεφαλής στη φάση των ομίλων, κάτι που... εξ'ορισμού θα έφερνε και πιο «βατή» κλήρωση. Ωστόσο, ο Κόμπι Μπράιαντ τράβηξε με... κέφι τα μπαλάκια στην Κίνα και η Εθνική μας ομάδα απέφυγε τα δύσκολα, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Βραζιλία, το Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία στη πρώτη φάση του Παγκσμίου Κυπέλλου.


Η λογική λέει πως η Ελλάδα έχει αποκτήσει την ταμπέλα του φαβορί, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά στον όμιλό της. Όμως, από εκεί και πέρα, υπάρχει αρκετό... ενδιαφέρον, αφού οι συνθήκες και το σύστημα της διοργάνωσης επιτρέπουν στην «Επίσημη Αγαπημένη» να ονειρεύεται!

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Στην επόμενη φάση θα περάσουν οι πρώτες δύο ομάδες των οκτώ ομίλων, οι οποίες θα δημιουργήσουν άλλα τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων. Με βάση την αγωνιστική εικόνα και την ποιότητα, η Ελλάδα θα φτάσει μέχρι εκεί, όμως πρέπει να σημειωθεί πως στη δεύτερη φάση μεταφέρονται και τα αποτελέσματα της πρώτης. Άρα, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, ακόμα και αν η πρόκριση για παράδειγμα έχει «καθαρίσει» από τα πρώτα δύο ματς.

Στη συνέχεια, η Ελλάδα και η δεύτερη ομάδα του ομίλου της θα δημιουργήσουν νέο γκρουπ με τις πρώτες δύο ομάδες του πέμπτου ομίλου. Οι ΗΠΑ θα βρίσκονται σίγουρα εκεί, με την Τουρκία και την Τσεχία να ετοιμάζονται για... μάχη ώστε να βρεθούν πίσω από το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Όπως και να έχει, η Εθνική μας ομάδα θα πρέπει να κερδίσει κατά πάσα πιθανότητα και αυτή την ομάδα που θα προκύψει από τον... διπλανό όμιλο, ώστε να φτάσει στη πρόκριση.

Τα δεδομένα λοιπόν είναι απλά: Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει έναν... στρωμένο δρόμο μέχρι την οκτάδα, που μπορεί να είναι ο «μίνιμουμ» στόχος για ένα σύνολο με ποιότητα και εμπειρία. Από εκεί και πέρα, όλα μπορούν να συμβούν, όμως είναι δεδομένο πως κανένας δεν πρέπει να κοιτά μέχρι τόσο μακρία. Βήμα - βήμα...
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics