Breaking News
14 Μαΐου 2020

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Τόκιο το διάστημα 29/6-4/7 2021, μέσω του τουρνουά στον Καναδά


ΗFIBA επιβεβαίωσε τη δυναμικής της ως μία από τις σημαντικές παγκόσμιες αθλητικές ομοσπονδίες στους κόλπους της ΔΟΕ και πήρε παράταση για τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού τουρνουά, προκειμένου να ενισχύσει την ομαλή διεξαγωγή των εγχώριων πρωταθλημάτων, αλλά και το διάστημα ανάπαυσης των παικτών. Αλλωστε, το καλεντάρι έχει επηρεαστεί από την κρίση του κορονοϊού και όλοι θα έχουν την ανάγκη για μερικές... ανάσες την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση των ομάδων και των συμμετεχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν η τελευταία μέρα του Ιουνίου του 2021, η FIBA εξασφάλισε αυτή τη μικρή, αλλά σημαντική παράταση. Τα προολυμπιακά τουρνουά της, λοιπόν, θα διεξαχθούν μέχρι τις 4 Ιουλίου. Κάτι που σημαίνει πως η Εθνική Ελλάδας θα δώσει τη δική της μάχη, μέσω του τουρνουά που θα γίνει στον Καναδά από τις 29/6 ως τις 4/7 2021 προκειμένου να εξασφαλίσει το «χρυσό εισιτήριο» για το Τόκιο.

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής και ο πρόεδρος της FIBA, Χαμανέ Νιανγκ, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, για τη σχετική παράταση που δόθηκε.
ethnos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics