Breaking News
01 Μαΐου 2024

ΟΦΗ: Επιστροφή Γκαγέγκος, εκτός ο Αμπάντα



Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο Παναιτωλικό στο Ηράκλειο (11/5) για την έβδομη αγωνιστική των playout του πρωταθλήματος της Super League.

Ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, είδε τον Φελίπε Γκαγέγκος να επιστρέφει, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Λερόι Αμπάντα, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:


«Με τον Felipe Gallegos να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/4) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Matheus Bressan συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Leroy Abanda αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Ανδρέας Αδαμάκης συνέχισε θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις θα συμμετέχει ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Ιατράκης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Ρούβα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Μ.Τετάρτη (1/5), στις 10:30».


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 30 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Ο Μαδέσης στο απλό εφήβων και η Μεραμβελλιωτάκη στο απλό νεανίδων πρωταθλητές Ελλάδας 2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics