Breaking News
16 Ιουνίου 2016

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ, όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία, υποβλήθηκαν σε αντιντόπινγκ κοντρόλ, πριν από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης(16/6). 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Σε έλεγχο αντιντόπινγκ υποβλήθηκαν πριν από την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης όλοι οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών που έχουν ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον διαδικασία που έχει επιδιώξει η ΕΟΚ ζητώντας κάθε χρόνο να υποβάλλονται στον έλεγχο όλοι οι παίκτες για να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη προετοιμασία της Εθνικής και η προσήλωσή της στους αγωνιστικούς της στόχους».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics