Breaking News
20 Νοεμβρίου 2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε αλλαγές σε δύο από τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

 

Ο Όμιλος φιλοξενείται την Κυριακή (25/11) για την 6η αγωνιστική από τον Ερμή Σχηματαρίου και το τζάμπολ θα γίνει στις 16.30 και όχι στις 17.00, όπως είχε αρχικά οριστεί. Από’ κει και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται για την 9η «στροφή» της Γ’ Εθνικής (16/12) τον ΚΑΟ Μελισσίων και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ και όχι στα «Δύο Αοράκια».

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: «Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου-ΟΦΗ, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 25/11/2018 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 16.30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου.

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΟΦΗ- ΚΑΟ Μελισσίων, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 16/12/2018 και ώρας 17.00 αντί στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ», θα διεξαχθεί στο Βαρδινογιάννειο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics