Breaking News
14 Ιουλίου 2021

Στο γεγονός ότι η Φίτεσε ήταν πιο έτοιμη από τον ΟΦΗ στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε μετά την φιλική ήττα των Κρητικών (2-1) ο Πραξιτέλης Βούρος.


Θετική ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ, στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Φίτεσε.

Μετά το τέλος του αγώνα ο άσος των Κρητικών Πραξιτέλης Βούρος, σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό Athletic Radio 104,2 του Ηρακλείου ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Τα φιλικά είναι για να δουλέψουμε περισσότερο σαν ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Οι αντίπαλοι έδειξαν πιο έτοιμοι, ήταν πιο έτοιμοι καθώς αν δεν κάνω λάθος έχουν δώσει 4 ή πέντε φιλικά.

Αυτά βέβαια δεν είναι δικαιολογίες, εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη, ακόμα και στα φιλικά. Σίγουρα τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω την περσινή χρονιά και να κοιτάξουμε μπροστά, με αισιοδοξία, προκειμένου να καταφέρουμε να κάνουμε στην χρονιά που έρχεται ό,τι μας αξίζει».
sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Στην Ολλανδία ο Τοράλ

 

 

Σήμερα 14 Ιουλίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics