Breaking News
05 Μαρτίου 2017

 

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Π. Γιαννακόπουλος» την Κυριακή (05/03, 16.00) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Μετά το μηδενισμό του Ολυμπιακού, για την αντικανονική συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΔΑΚ Γλυφάδας, οι «πράσινες» έχουν μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς από τις «ερυθρόλευκες» κι αν καταφέρουν και νικήσουν θα βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω. Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή που κατέθεσε το «τριφύλλι» για την αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα μεταξύ Παναθλητικού και Ολυμπιακού, στο κλειστό του Επταπυργίου, που ίσως κοστίσει ακόμα ένα βαθμό στις πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Ο Αθηναϊκός, που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τον Παναθηναϊκό, έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στον Πρωτέα Βούλας στο «Γ. Γεννηματάς», ενώ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τη Νίκη Λευκάδας, ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο κλειστό της Πυλαίας κόντρα στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου και ο Παναθλητικός θα υποδεχθεί τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Η «αυλαία» της αγωνιστικής θα πέσει την Τετάρτη (08/03, 16.00) με την αναμέτρηση μεταξύ της ουραγού Τερψιθέας Γλυφάδας και του Άρη.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής (05/03):
«Π. Γιαννακόπουλος» 16.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης (Ελευθεριάδης/Ντάβαρης)
«Γ. Γεννηματάς» 12.30 Πρωτέας Β.-Αθηναϊκός Σπυρόπουλος Σπ., Τσολάκος (Μπεσκάκη)
ΠΑΟΚ 14.00 ΠΑΟΚ-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Δημάδης, Παπανικολάου (Παπαδόπουλος Ν.)
Ν. Σμύρνης 12.30 Πανιώνιος-Νίκη Λευκάδας Μακρής, Κώτσου (Δούκας)
Επταπύργιου 13.00 Παναθλητικός-Δάφνη Αγ. Δημητρίου Ελευθεριάδης, Μελανίδης (Μήτσιου)
08/03: ΔΑΚ Γλυφάδας 16.00 Τερψιθέα-Άρης Τσακαλογιάννης, Κανελλόπουλος (Ντίνος)
superbasket.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics