Breaking News
08 Ιουλίου 2017

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων ο Ηρόδοτος, ο οποίος  επικράτησε 60-56 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας τερματίζοντας στην 4η θέση της κατάταξης.


Οι δύο ομάδες εναλλασσόταν στην πρωτοπορία στο σκορ, όμως στα τέλη της τρίτης περιόδου, ο Απόλλων με σερί 12-0 πήρε προβάδισμα στο σκορ με 48-40. Ο Ηρόδοτος ξαναπέρασε μπροστά με 50-52 στο 35ο λεπτό. Οι Κρητικές συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα που τις έφερε να πανηγυρίζουν την τέταρτη θέση στη διοργάνωση.
Δεκάλεπτα: 17-14, 33-35, 48-42, 56-60
Διαιτητές: Μηλαπίδης, Πετανίδου
Απόλλων Πτολεμαΐδας (Καψάλης): Δημητριάδου, Κοτσαΐτση 16, Τσιανάκα Α. 5, Τρυφωνίδου 3(1), Τσιανάκα Ε. 4, Κουρτίδου 4, Δανιηλίδου 4, Χαϊντάρη 13(1), Αντωνίου 7, Γρηγοριάδου.
Ηρόδοτος (Δεδελετάκη): Μπαλαμούτσου 3(1), Μαυράκη 7(1), Γιαλαμά 14(1), Μαλιαράκη 3(1), Λογοθέτη 9, Νίχλου 12(4), Γαλανάκη 12(1).

Μαρία Δεδελετάκη: Στο τέλος κερδίσαμε λόγω ψυχής
Η Μαρία Δεδελετάκη μετά τη νίκη του Ηρόδοτου επί του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας δήλωσε τα εξής: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Μπήκαμε χαλαρά σε κάποια διαστήματα του αγώνα με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στο τέλος όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και πήραμε τη νίκη. Για εμάς η τέταρτη θέση είναι πολύ σημαντική καθώς η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από παγκορασίδες και δεν έχουμε βάθος στον πάγκο. Με εξαίρεση τον Πελασγό που ήταν ένα κλικ πιο αδύναμος, όλες οι υπόλοιπες ομάδες ήταν πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές. Πιστεύω ότι δώσαμε μια καλή παρουσία σε αυτό το πανελλήνιο».

Ζήσης Καψάλης: Θέλαμε το κάτι παραπάνω
Ο προπονητής του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας Ζήσης Καψάλης μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε τα εξής: «Σήμερα θέλαμε τη νίκη και την τέταρτη θέση. Παλέψαμε γι αυτό όμως για ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Ο Απόλλωνας Πτολεμαΐδας δείχνει μια συνέπεια τα τελευταία χρόνια με συνεχείς παρουσίες σε τελικές φάσεις του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Αυτό κάτι δείχνει και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics