Breaking News
12 Αυγούστου 2017

Η Εθνική Νεανίδων αντιμετωπίζει την Λιθουανία (16:15) και ψάχνει μόνο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την παραμονή της στη πρώτη κατηγορία της Ευρώπης.

 

Η ήττα από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη (65-80) έστειλε την Εθνική Νεανίδων στο γκρουπ 13-16 και έφερε... άγχος για την παραμονή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην πρώτη κατηγορία των U18 του Eurobasket.


Πλέον, το σύνολο της Ελένης Καφαντάρη είναι υποχρεωμένο να κυνηγήσει δύο νίκες, ώστε να βρεθεί στην 13η θέση και να αποφύγει τον υποβιβασμό, με τις ομάδες που θα τερματίσουν στη 14η, στη 15η και στη 16η θέση να αποχαιρετούν την πρώτη κατηγορία.

Έτσι, η αναμέτρηση κόντρα στη Λιθουανία (16:15) έχει πάρει χαρακτήρα τελικού για την Εθνική Νεανίδων, καθώς σε περίπτωση ήττας θα υποβιβαστεί οριστικά. Αντίθετα, αν έρθει το επιθυμητό θετικό αποτέλεσμα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει ακόμα μία ευκαιρία απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης Τουρκία - Λετονία, ώστε να φτάσει στη 13η θέση του Eurobasket U18, που διεξάγεται στο Σοπρόν της Ουγγαρίας.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics