Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2017

Πλούσια αγωνιστική δράση για τις ομάδες μας την εβδομάδα που μας πέρασε στα οικεία πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ όσο και στο τουρνουά μίνι μπάσκετ του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

 

Ξεχωρίζει η μεγάλη νίκη της ομάδας γυναικών επί του ΟΦΗ μέσα στο κλειστό του ΒΑΚ. Η ομάδα μας αν και είχε σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών με κορυφαία την διεθνή μας αθλήτρια Μαρία Σεμερτζάκη (38 πόντοι) κατέκτησε δίκαια νίκη που την φέρνει στην 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Κρήτης.

Η ομάδα εφήβων πήρε σπουδαίο διπλό στην Ιεράπετρα απο την τοπική ομάδα με σκορ 53-71. Μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά με κορυφαίο σκόρερ τον Αγγελο Μανιαδή (20 πόντοι)

Αντίθετα ήττα γνώρισαν οι παίδες μας απο την ανώτερη σε εμπειρία, ηλικία και ύψη ομάδα του Κύδωνα Χανίων με σκορ 38-73,πρωτος σκόρερ μας με 12 πόντους ο Άγγελος Λαγουδάκης.

Οι κορασίδες μας δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά και γνώρισαν την ήττα από τον Ηρόδοτο στο κλειστό του Λίντο με σκορ 47-67( Βαβαλη με 12 η πρώτη σκόρερ).

Τέλος στο τουρνουά του ΔΟΠΑΦΜΑΗ είχαμε τις αναμετρήσεις Εργοτέλης 2005-6 με Ηρόδοτο και Εργοτέλης 2007 και μικρότερα με τον ΑΟ Γιούχτα περισσότερα στα κρητικά παρκέ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics