Breaking News
17 Αυγούστου 2020

Στο Σιδηρόκαστρο Σερρών οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν

 

Ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική χρονιά για το ελληνικό μπάντμιντον στο Σιδηρόκαστρο Σερρών το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου με τις κατηγορίες αντρών - γυναικών, παίδων κορασίδων κάτω των 17 ετών και με τους μικρούς μελλοντικούς πρωταθλητές της κατηγορίας κάτω των 11 ετών.

Η ομάδα μπάντμιντον του Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια: αργυρό στο απλό κοριτσιών κ11 με την μικρή αθλήτρια Δήμητρα Αντωνακάκη και χάλκινο στο διπλό γυναικών με την Χριστίνα Μαυροματίδου και συμπαίκτρια την αθλήτρια του Ο.Α.Γ.Ω Θεσσαλονίκης Ειρήνη Γκουγκλέρη!

Η ομάδα της Κομοτηνής συμμετείχε σε έναν ακόμη μεγάλο αγώνα, με μεγάλο αριθμό αθλητών και στις τρεις κατηγορίες κάτι που δείχνει την εδραίωση μας στο χώρο του αθλήματος.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά

Κατηγορία υ11

Δήμητρα Αντωνακάκη αργυρό στο απλό κοριτσιών
Αναστασία Μπαχαρίδου Θέση 5-8 στο απλό κοριτσιών
Καλλιγάς Κωνσταντίνος Θέση 5-8 στο απλό αγοριών.
Πέτρος Κασάπης θέση 17-32 στο απλό αγοριών
Δημήτρης Μαλούσης θέση 17-32 στο απλό αγοριών
Κατηγορία υ17

Αλίκη Κασάπη θέση 9-16 στο απλό κοριτσιών
Ανδρέας Ιορδάνου θέση 17-32 στο απλό , 9-16 στο διπλό.
Δημήτρης Βασιλειάδης θέση 17-32 στο απλό , 9-16 στο διπλό
Κατηγορία Αντρών -Γυναικών

Χριστίνα Μαυροματίδου χάλκινο στο διπλό γυναικών , θέση 9-16 στο απλό
Ελένη Κοκοβίδου θέση 5-8 στο διπλό μικτό
Θανάσης Κασάπης θέση 5-8 στο διπλό μικτό, 9-16 στο διπλό αντρων.
Χρίστος Καλλιγάς Θέση 9-16 στο διπλό , 17-32 στο απλό
Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θέση 9-16 στο διπλό , 17-32 στο απλό.
Σημαντική εκπροσώπηση είχε το Δ.Π.Θ. με φοιτητές – αθλητές όπως ο Πασχάλης Μελικίδης του τμήματος Δ.Ο.Σ.Α. - (ΡΟΥΠΕΛ) Σιδηροκάστρου που κατέκτησε το χρυσό στο διπλό αντρών , η Αλεξανδρα Αποστολοπούλου Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Φ.Ο.Π.ΠΥΡΓΟΥ), οκτάδα στο μονό και διπλό μικτό και ο Αχιλλέας Τσαρτσίδης Τ.Ε.Φ.Α.Α. (ΔΙΑΣ) Σιδηροκάστρου οκτάδα στο διπλό και μικτό.

Το ΤΕΦΑΑ δεν εκπροσωπήθηκε μόνο από αθλητές αλλά και αρκετοί από τους προπονητές και διαιτητές υπήρξαν στο παρελθόν φοιτητές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τους γονείς για την συνολική προσπάθεια και ειδικότερα για το τελευταίο 2μηνο που επανήλθαν μετά από την 3μηνη διακοπή λόγο της γνωστής κατάστασης και κατάφεραν να αγωνιστούν σε τόσο ψηλό επίπεδο με αξιώσεις .

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές , γονείς και φίλους του αθλήματος μας να έχουν ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού και ξανά επιστροφή στα γήπεδα τον Σεπτέμβριο», ανέφερε σε απολογιστικό του μήνυμα ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Ιορδάνου.
xronos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics