Breaking News
03 Νοεμβρίου 2020

Η Ε.Ο.Ι. εξέδωσε ανακοίνωση για τους προγραμματισμένους αγώνες και για τους αναβάτες της Θεσσαλονίκης και των Σερρών

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ανακοίνωσε επίσημα την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων αγωνιστικών εκδηλώσεων μέχρι της 3 Δεκέμβρη σε όλες τις περιοχές που βρίσκονται σε Επίπεδο Β’, ενώ συνεχίζονται κανονικά οι ατομικές προπονήσεις.

Όσων αφορά τους αναβάτες από την Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες οι αθλητές θα μπορούν προσέρχονται στους ομίλους για φροντίδα και κίνηση των αθλητικών ίππων με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριοι,

1. Σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης περί τοπικού lockdown για 14 ημέρες σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, η ΕΟΙ έχει ήδη επαναφέρει για τους αθλητές και ομίλους των περιοχών αυτών το σύστημα έκδοσης βεβαιώσεων από την ΕΟΙ προκειμένου οι αθλητές να προσέρχονται στους ομίλους για φροντίδα και κίνηση των αθλητικών ίππων με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων (βλ. Ανακοίνωση 87/24.3.2020 ως προς τον τρόπο έκδοσης των Βεβαιώσεων). Όσον αφορά τα ειδικότερα θέματα λειτουργίας των ιππικών ομίλων (ΚΑΔ κλπ) κατά τη διάρκεια του lockdown, αναμένονται οι διευκρινίσεις από την Κυβέρνηση.

2. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες αγωνιστικές εκδηλώσεις της ιππασίας από αύριο και για ένα μήνα (μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου) σε όλες τις περιοχές που βρίσκονται σε Επίπεδο Β’ (όπως η Αττική), σύμφωνα με την “Ενημέρωση και εξειδίκευση μέτρων …”.

Ωστόσο, η ΕΟΙ βρίσκεται σε επαφή με την ΓΓΑ για τη δυνατότητα τέλεσης αγωνιστικών εκδηλώσεων υπό προϋποθέσεις στην Αττική και αν προκύψει κάτι θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Η ατομική άθληση και οι προπονήσεις στο άθλημα μας συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα προπόνησης.

3. Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση για τους Πανελλήνιους Ιππικής Αντοχής στη Λαμία 21-22/11/2020 και για τους αγώνες σε περιοχές που βρίσκονται σε Επίπεδο Α’ (όπως η Κρήτη).

Για ό,τι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ευχαριστούμε,

Από την Γραμματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας»
sPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics