Breaking News
30 Ιουλίου 2021

Η αθλήτρια του Χανιώτη προπονητή Κώστα Βογιατζάκη, Ραφαέλα Σπανουδάκη, άνοιξε τον… χορό των ελληνικών συμμετοχών στον "βασιλιά των Ολυμπιακών Αγώνων".

Τα αγωνίσματα του στίβου ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/07) με τη Σπανουδάκη να λαμβάνει μέρος στα προκριματικά των 100 μέτρων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν 5η στην 5η προκριματική σειρά με επίδοση 11.45, που την έφερε εκτός συνέχειας και στην 35η θέση συνολικά. Πλέον στρέφει την προσοχή της στα 200μ., το αγώνισμα στο οποίο έχει επικεντρωθεί φέτος.

Στις δηλώσεις της που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ η Σπανουδάκη αναφέρει τα εξής: «Στις προπονήσεις που έκανα στην Ιαπωνία ήμουν καλά, παρόλα αυτά στην τελευταία προπόνηση με τράβηξε ο δικέφαλος και έκανα θεραπείας. Δεν μπορούσα να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό που έκανα. Εχω και το 200άρι μπροστά και ελπίζω εκεί να είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενη, με τη συμμετοχή μου στη μεγάλη γιορτή».
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Το 2Χ2 πέτυχε η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών επί του Αζερμπαϊτζάν

 

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics