Breaking News
14 Απριλίου 2022

Οι Πέλικανς πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του play-in tournament της δυτικής περιφέρειας, καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ επικράτησαν με 113-103 των Σπερς. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης θα αντιμετωπίσει στο Λος Άντζελες τους Κλίπερς, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Γουλβς (το ζευγάρι 7-8).

 

Ο έμπειρος περιφερειακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 32 πόντους και 7 ασίστ, ενώ πολύ καλοί ήταν τόσο ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ με 27 πόντους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας που είχε 22 πόντους με 14 ριμπάουντ. Οι Σπερς ολοκλήρωσαν την φετινή τους παρουσία στο ΝΒΑ, με τον Ντέβιν Βασέλ να έχει 23 πόντους με 7/13 τρίποντα, ενώ οι Τζέικομπ Πετλ και Ντεζούντε Μάρεϊ πρόσθεσαν από 16 πόντους.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του play in τουρνουά του NBA πήραν οι Χοκς, οι οποίοι επικράτησαν εύκολα με 132-103 των Χόρνετς στην Ατλάντα. Για μια θέση στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσουν τους Καβαλίερς.

Από τα «γεράκια» ξεχώρισε ήταν Τρέι Γιανγκ με 24 πόντους και 10 ασίστ, ενώ στο πλευρό του στάθηκαν ΝτεΆντρε Χάντερ (22 πόντους), ο Ντανίλο Γκαλινάρι (18 πόντους) και ο Κλιντ Καπέλα (15 πόντους και 17 ριμπάουντ). Πρώτος σκόρερ των Χόρνετς ήταν ο ΛαΜέλο Μπολ με 26 πόντους, ενώ μοίρασε 7 ασίστ.


onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Σε μεγάλες και μικρές διοργανώσεις του νησιού μας η Περιφέρεια Κρήτης σταθερά πάντα εκεί!

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 13/04

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics