Breaking News
26 Απριλίου 2024

Ευρωπαϊκό γυμναστικής: Ο Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για έβδομη φορά


Ιστορία έγραψε στο Ρίμινι ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 33χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων και μύθος για το αγώνισμα σε όλο τον κόσμο κέρδισε στην ιταλική πόλη το 7ο χρυσό μετάλλιο του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής εκτέλεσε τελευταίος το πρόγραμμά του στον τελικό των κρίκων μεταξύ των οκτώ φιναλίστ, συγκέντρωσε 15,000 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης: 8,700) και επανήλθε θριαμβευτικά στην ευρωπαϊκή κορυφή!

Ο Πετρούνιας που ήταν ο κορυφαίος όλων και στον προκριματικό της Τετάρτης (24/4) με 14,966 βαθμούς, είναι πλέον ο πιο επιτυχημένος σπεσιαλίστας όλων των εποχών στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αφήνοντας πίσω του τον Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, ο οποίος είχε κερδίσει έξι τίτλους στον πλάγιο ίππο μεταξύ 2005 και 2012.

Ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 25 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 25/04/2024

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics