Breaking News
14 Απριλίου 2017


Το επίσημο κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων στο Facebook, ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο με λιλιπούτειους αθλητές να διαγωνίζονται και να προσφέρουν υπέροχο θέαμα.

Οι εκφράσεις τους και οι αντιδράσεις τους είναι όλα τα λεφτά.

Πώς θα σας φαινόταν αν είχαμε Ολυμπιακούς Αγώνες μόνο για μωρά; Παιδιά μικρής ηλικίας που να κάνουν άρση βαρών, σπριντ ταχύτητας, άλματα, γυμναστική κολύμβηση, με λίγα λόγια όλα τα αθλήματα που απολαμβάνουμε στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη κάθε τέσσερα χρόνια.

Το επίσημο κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων στο Facebook, μας δίνει μια ιδέα για το πώς θα ήταν ένα τέτοιο εγχείρημα και ομολογουμένως το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Οι λιλιπούτειοι αθλητές προσφέρουν υπέροχες στιγμές και μόνο με τις εκφράσεις και τις αντιδράσεις τους.

Δεν λέμε τίποτα άλλο, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics