Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2018

Στον Καναδά κατέληξε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό του καλλιτεχνικού πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.



Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη τους μονομαχία στο Σότσι οι ίδιες χώρες που κατέκτησαν τότε τα μετάλλια ανέβηκαν και πάλι στο βάθρο. Ρωσία, Καναδάς και ΗΠΑ κυριάρχησαν απέναντι στους αντιπάλους τους μόνο που υπήρξε μία σημαντική διαφορά.

Αυτή τη φορά ο Καναδάς ήταν εκείνος ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας την ομάδα των Ρώσων αθλητών στη δεύτερη θέση.

Καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση τους έπαιξαν οι νίκες του Πάτρικ Τσαν στο ελεύθερο των ανδρών και των Μουάρ και Βιρτέ στο ελεύθερο πρόγραμμα των ζευγαριών. Έτσι, ο Καναδάς με αυτά τα δύο δεκάρια έφτασε τις τέσσερις νίκες και με τους 73 βαθμούς που συγκέντρωσε άφησε τους Ρώσους στη δεύτερη θέση με 66.

Τρίτες ήταν οι ΗΠΑ με 62, ενώ την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσαν η Ιταλία (56) και η Ιαπωνία (50).
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics