Breaking News
20 Ιανουαρίου 2016

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έλαμψε στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς προ(σ)κάλεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε έναν διαγωνισμό φάουλ για να δουν ποιος είναι καλύτερος εκτελεστής!



Ο "νέος" είναι ωραίος αλλά ο "παλιός" είναι αλλιώς! Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που ο Ζινεντίν Ζιντάν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης όμως ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τη μοναδική τεχνική κατάρτιση που εξακολουθεί να διαθέτει.

Αυτό φάνηκε και στην τελευταία προπόνηση των "μερένγκες", με την ισπανική ιστοσελίδα "Sportyou" να αποκαλύπτει πως την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε εξάσκηση σε εκτελέσεις φάουλ, ο "Ζιζού" τον πλησίασε και χαριτολογώντας του είπε: "δες και μάθε πώς εκτελούν τα φάουλ".


Ακολούθως ο Γάλλος τεχνικός προ(σ)κάλεσε τον Πορτογάλο σούπερ να εκτελέσουν από 10 φάουλ ο καθένας για να δουν ποιος θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας, με την εν λόγω ιστοσελίδα να αναφέρει πως ο "CR7" είχε 2 πετυχημένες προσπάθειες ενώ ο Ζιντάν πολύ περισσότερες.

real2


Η συγκεκριμένη "κόντρα" άρεσε πάντως στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποιός έδωσε την υπόσχεση στον προπονητή του ότι θα ξαναβάλουν πολύ σύντομα στοίχημα και θα τον κερδίσει αυτή τη φορά.

real3

πηγή sport24

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics