Breaking News
02 Απριλίου 2020

Ένας άντρας στο Lakewood της Washington αποφάσισε πως θα ήταν καλή ιδέα να δώσει μαθήματα οδήγησης στο κατοικίδιό του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να καταλήξει σε χαντάκι μετά από καταδίωξη με την αστυνομία!


Η τρελή καταδίωξη ξεκίνησε όταν οι αστυνομικές αρχές της Washington έλαβαν αρκετές κλήσεις από πολίτες που κατήγγειλαν τον οδηγό μιας λευκής Buick Park Avenue και ο οποίος είχε προλάβει να συγκρουστεί με δύο αυτοκίνητα νωρίτερα χωρίς να σταματήσει.

Όταν ένα περιπολικό τον εντόπισε ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητες έως και 175 km/h για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ ο αστυνομικός που συμμετείχε στην καταδίωξη έκπληκτος διαπίστωσε ότι στην θέση του οδηγού βρισκόταν ένας σκύλος (!), με τον ιδιοκτήτη να κάθεται στη θέση του συνοδηγού κρατώντας το τιμόνι!

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση καρφιών στο δρόμο για να σκάσουν τα λάστιχα της Buick, η οποία κατέληξε σε ένα χαντάκι, με τον οδηγό να δικαιολογείται κατά τη σύλληψή του λέγοντας πως ήθελε να μάθει στο σκύλο του να οδηγάει!
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics