Breaking News
19 Ιουνίου 2020

Η Αγγλικό Ομοσπονδία Ράγκμπι αναμένεται να αποφασίσει για την χρήση ή όχι ενός τραγουδιού από τους φιλάθλους, το οποίο παραπέμπει στην εποχή της σκλαβιάς.


Όπως αναφέρει το BBC Sport, ο λόγος για το «Swing Low, Sweet Chariot» το οποίο για πρώτη φορά τραγούδησαν Άγγλοι φίλαθλοι το 1987 και το οποίο γράφτηκε στα μέσα του 19ου αιώνα από τον Ουάλας Ουίλις ο οποίος ήταν σκλάβος. Αρκετές οργανώσεις στην Αγγλία που υποστηρίζουν το κίνημα « Black Lives Matter» προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στην Ομοσπονδία Ράγκμπι, η οποία θα εξετάσει το αίτημα και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ αναμένεται να απαγορεύσει την χρήση του συγκεκριμένου τραγουδιού.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics