Breaking News
24 Οκτωβρίου 2020

Η Μαράια Μπελ είναι κοντά στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της ούσα πρώτη μετά το σύντομο πρόγραμμα


Αγωνιζόμενη με το “Glitter in the Air” της Pink, η 24χρονη Μαράια Μπελ εκτέλεσε με επιτυχία το διπλό Άξελ, τον συνδυασμό τριπλού φλιπ-τριπλού τόλουπ και το τριπλό Λουτζ φτάνοντας τους 76,48 βαθμούς. «Προφανώς αυτή η κατάσταση που βρισκόμαστε έχει ενδιαφέρον. Ακόμα και χωρίς την παρουσία κοινού, απόλαυσα την παρουσία μου», είπε η Μπελ. Η Αμερικανίδα έχει διαφορά τριών βαθμών από τις συμπατριώτισσές της, Μπρέιντι Τενέλ (73,29) και την 16χρονη Όντρεϊ Σιν (69,77).

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Νέιθαν Τσεν είχε μία καλή πρώτη ημέρα στο Λας Βέγκας. Ο Αμερικανός έχει διαφορά 12 βαθμών κάνοντας συνδυασμό τετραπλού -τριπλού τόλουπ, ένα τετραπλό φλιπ, ένα τριπλό Άξελ και περιστροφές επιπέδου 4 υπό τη μουσική υπόκρουση των φλαμένγκο “Asturias” και “Cancion del Mariachi”. «Μιλώντας για το πρόγραμμα είμαι αρκετά χαρούμενος με το επίπεδό μου αν αναλογιστούμε τις ασυνήθιστες συνθήκες που βιώνουμε», είπε ο Τσεν που έχει 111,17 βαθμούς. «Το πρόγραμμα είναι καινούργιο για εμένα και έχω να κάνω δουλειά για να το βελτιώσω». Ο επίσης Αμερικανός Βίνσεντ Ζου είναι δεύτερος με 99,36 βαθμούς ενώ ο Κίγκαν Μέσινγκ από τον Καναδά είναι τρίτος ενόψει του ελεύθερου προγράμματος.

Η Αλέξα Σιμέκα Κνιέριμ και ο Μπράντον Φρέιζιερ δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν σε καλύτερη αρχή στο ντεμπούτο τους στο Skate America καθώς είχαν την κορυφαία επίδοση στο σύντομο πρόγραμμα των ζευγαριών. Το αμερικανικό δίδυμο έκανε το τριπλό τουίστ, το παράλληλο τριπλό τόλουπ και το τριπλό λουπ με τη μουσική του “In the End” από τον Τόμι Πρόφιτ, ανεβάζοντας το βαθμό δυσκολίας για τις επόμενες συμμετοχές καθώς ήταν οι πρώτοι που εμφανίστηκαν στο παγοδρόμιο. Με 74,19 βαθμούς βρίσκονται μπροστά από τους συμπατριώτες τους, Τζέσικα Κάλαλανγκ και Μπράιαν Τζόνσον, ενώ στην τρίτη θέση και σε απόσταση δέκα βαθμών από την κορυφή είναι η Όντρεϊ Λου και ο Μίσα Μιτροφάνοφ.

Και οι τέσσερις κατηγορίες βλέπουν στην κορυφή αμερικανικές παρουσίες με τους κατόχους δύο μεταλλίων σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, τη Μάντισον Χάμπελ και τον Ζάκαρι Ντόναχιου να είναι πρωτοπόροι στο χορό στον πάγο. Οι δύο αθλητές έχουν 85,30 βαθμούς με τουίζλ, φίνστεπ και περιστροφή ανύψωση, όλα στο επίπεδο 4. Η Κέτλιν Χάουεκ και Ζαν-Λουκ Μπέικερ είναι στη δεύτερη θέση μπροστά από την Κριστίνα Καρέιρα και τον Άντονι Πονομαρένκο.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics