Breaking News
13 Νοεμβρίου 2020

Τι έγραψε στα social media o κορυφαίος ποδηλάτης

 

Ο Χρήστος Βολικάκης αποχαιρέτησε νωρίτερα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας του Πλόβντιβ από ό,τι υπολόγιζε.

Η θλάση που υπέστη στο πρώτο από τα τέσσερα αγωνίσματα του όμνιουμ χάλασε τα σχέδια για τον 32χρονο πρωταθλητή του ΠΟ Βόλου.

Όμως η αποκατάσταση από τον τραυματισμό, προέχει μπροστά στο μεγάλο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε ανάρτησή του το απόγευμα της Παρασκευής στα social media ο Βολικάκης έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας από την πόλη της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δυστυχώς μια θλάση στο πόδι στο πρώτο από τέσσερα αγωνίσματα του Omnium τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, δεν μου άφησε περιθώρια να συνεχίσω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Η αποχή τόσο καιρό από τους αγώνες έπαιξε σίγουρα το ρόλο της.

Επιστροφή στην Ελλάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας, εύχομαι να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, γιατί αυτό προέχει και να ξεκινήσουμε πλέον την ολυμπιακή μας προετοιμασία για το μεγάλο όνειρο που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο».

Δείτε εδώ την ανάρτηση

https://www.facebook.com/photo?fbid=10207517416851010&set=a.3207472563169

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics