Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2016

Η αποχώρηση της ομάδας Κ 19 του Εργοτέλη από το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League οδήγησε στον αναγκαστικό δανεισμό 12 ποδοσφαιριστών και τη μεταπήδηση άλλων 7 στην ομάδα των Νέων.
Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της κάνει τον απολογισμό των αναγκαστικών μετακινήσεων που επέφερε η αποχώρηση της ομάδας Κ 19 από το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης αναφέρει:

"Με την ολοκλήρωση της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, ο Γ. Σ. Εργοτέλης ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου για το πέρας της διαδικασίας μεταγραφών των αθλητών της ομάδος Κ19, η οποία διέκοψε τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Στην ομάδα των Νέων Εργοτέλη συνεχίζει ο Μιχάλης Χριστοδούλου, ο Ρενάτο Μιφτάρι, ο Γιώργος Στρατάκης, ο Γιάννης Ιατρούδης, ο Ορέστι Κατσούρι, ο Γιώργος Λυδάκης και ο Μανόλης Λεμονιάς.

Με δανεισμό παραχωρήθηκαν οι παρακάτω αθλητές:

Ο Αντώνης Παπουτσιδάκης, ο Κέβιν Τσακάνι και ο Γιώργος Μανουσάκης στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ο Αποστόλης Δουλγεράκης και ο Ηρακλής Χρηστάκης στη Μινωική.

Ο Νίκος Σταυρακάκης στον ΠΟΑ.

Ο Γιώργος Πολυχρονάκης και ο Δαυίδ Μπερουασβίλι στον ΑΟ Τυμπακίου.

Ο Μαρίνος Σεραφειμίδης και ο Δημήτρης Κεφαλούκος στον ΕΓΟΗ.

Ο Νίκος Μεταξάκης στον Ζαρό.

Ο Νίκος Σηφάκης στον ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Χανίων".

πηγή:cretalive.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics