Breaking News
06 Ιανουαρίου 2021

Για τρίτη φορά ο Πολωνός επικράτησε στο Tour des Quatre Tremplins

 

Ο Καμίλ Στόχ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο άλμα με σκι. Ο τριπλός ολυμπιονίκης και δύο φορές νικητής της κρυστάλλινης σφαίρας στην τελική κατάταξη, του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πολωνός κέρδισε τον τρίτο αγώνα του σημερινού (Τετάρτη) Tour des Quatre Tremplins.

Πολύ συνεπής από την έναρξη της διοργάνωσης (2ος στο Όμπερστντορφ, 4ος στο Γκάρμις-Παρτενκίρχεν, 1ος στο Ίνσμπρουκ), ο Στοχ κέρδισε τον Αυστριακό Πολ Αουσερλέιτνερ Σάντζ, παίρνοντας την 38η νίκη του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προηγείτο μετά το πρώτο άλμα (139 μ.), πλησίασε στην τελειότητα στο δεύτερο (140 μ.) για να ξεπεράσει τον Νορβηγό Μάριο Λίντβικ (137 μ. 140,5 μ.) και τον Γερμανό Καρλ Γκέιγκερ (138 μ. 133, 5 μ.)

Στην τελική κατάταξη, ο Στοχ βρίσκεται μπροστά από τον Γκέιγκερ και τον συμπατριώτη του και τον κάτοχο τίτλου Νταβίντ Κουμπάτσκι. Με τις τρεις νίκες του, έπιασε τον Γερμανό Χέλμουτ Ρεκνάγκελ και του Νορβηγού Μπιόρν Βίρκολα και βρίσκεται μια νίκη πίσω από τον Γερμανό Γιένς Βάισφλογκ και δύο πίσω από τον ρέκορντμαν Φινλανδό Γιάνε Άχονεν.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics