Breaking News
13 Ιανουαρίου 2021

Η Νορβηγία θα επιδιώξει να συνεχίσει τις επιτυχίες και τα βάθρα

 

Η Τίριλ Έκχοφ κατέκτησε δύο χρυσά στο ατομικό γυναικών, αλλά και οι Γιοχάνες Τιένιες Μπο και Στούρκα Χολμ Λενγκρέιντ ανέβηκαν στο βάθρο της γερμανικής πόλης το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στο Όμπερχοφ θα διεξαχθεί άλλο ένα σκέλος του Παγκόσμιου Κυπέλλου, από αύριο έως τις 17 Ιανουαρίου.

Οι αγώνες αναμένεται να αρχίσουν με το σπριντ των 10χλμ. ανδρών, όπου ο Μπο θα προσπαθήσει να ενισχύσει το προβάδισμα των 41 βαθμών, στην κορυφή της κατάταξης του παγκόσμιου κυπέλλου.

Ο Λενγκρέιντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 481, με τον επίσης Νορβηγό Γιοχάνες Ντάλε στην τρίτη θέση με 434.

Η Έκχοφ θα στοχεύσει στη συνέχεια να διεκδικήσει έναν τρίτο διαδοχικό ατομικό θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο την προσεχή Πέμπτη (14 Ιανουαρίου) στο σπριντ των 7,5χλμ. των γυναικών.

Η πέντε φορές Ολυμπιονίκης έχει κερδίσει τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των νικών στο σπριντ των 7,5χλμ. και των 10χλμ. πουρσουίτ, στο Όμπερχοφ, την τελευταία φορά.

Οι πολλοί καλές εμφανίσεις της, μείωσαν τη διαφορά με τη συμπατριώτισσά της και πρώτη της γενικής κατάταξης Μάρτε Όλσμπου Ρόισλαντ σε 43 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τη Σουηδή Χάννα Έμπεργκ, στη δεύτερη θέση με 466.

Στη συνέχεια, θα διεξαχθούν τα ομαδικά, με τη σκυτάλη των ανδρών 4×7,5χλμ. να γίνεται την προσεχή Παρασκευή (15 Ιανουαρίου), και στη συνέχεια η σκυτάλη γυναικών 4×6χλμ., την επόμενη μέρα.

Η Σουηδία και η Νορβηγία έχουν από δύο νίκες η κάθε μία στους ομαδικούς αγώνες ανδρών και γυναικών

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν, στις 17 Ιανουαρίου με τους αγώνες μαζικής εκκίνησης, με τους άνδρες να αγωνίζονται πάνω από 15χλμ. και οι γυναίκες πάνω από 12,5χλμ.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics