Breaking News
16 Ιανουαρίου 2021

Μια σειρά «DVD Videos» ενός επαγγελματία σνόουμπορντερ που θα λατρέψετε

 

Ο Βικτόρ Νταβίτ είναι γνωστός στους φίλους του αθλήματος. Κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος και αυτό το πάθος του, το δείχνει σε κάθε έκφανση της ζωής του. Ο «Λευκός καμβάς» είναι το πρώτο του, πολύ καλλιτεχνικό επεισόδιο μιας σειράς χειμερινών βίντεο, όπου ο Γάλλος γυρίζει σε ένα παρθένο κομμάτι, σχεδόν ξαπλωμένος στο χιόνι.

Με συνοδεία μιας απαλής μελωδίας στο πιάνο, ο Νταβίτ χορεύει στην παρθένα πλαγιά του Παγόβουνου 3000, στην Ελβετία… χορεύοντας με στροφές.

Ο Νταβίτ δημοσιεύει κάθε 10 ημέρες περίπου ένα βίντεο. Ένα νέο επεισόδιο των διαδικτυακών του σειρών με τίτλο «Trip Roulette», όπου ως επισκέπτης κάνει τα…δικά του, πάνω σ’ έναν ορεινό όγκο θα δημοσιευθεί, σύντομα.

Ανάψτε τζάκι, βάλτε ζεστή σοκολάτα και αφεθείτε στο «Λευκό καμβά»
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics