Breaking News
18 Ιανουαρίου 2021

Μέτριες οι επιδόσεις στο δίαθλο

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Αλέξανδρου Γκιννή, την τρίτη θέση κατέκτησε ο Αστέρης Μπάκας στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, του διεθνή αγώνα, που διεξήχθη στο Κολαζίν του Μαυροβουνίου, από τις 13 έως τις 16 Ιανουαρίου.

Με χρόνο 1:43,24 και 77,66 βαθμούς της FIS ανέβηκε στο βάθρο των νικητών με την καλύτερη φετινή του επίδοση, γεγονός που του εξασφαλίζει την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντρών.

Το ίδιο σημαντική ήταν και η επίδοση του στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής, όπου τερμάτισε 4ος με 95,22 βαθμούς της FIS, που αποτελεί την κορυφαία φετινή ελληνική επίδοση στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Μέτριες οι επιδόσεις στο δίαθλο

Μέτριες ήταν οι επιδόσεις των Ελλήνων διαθλητών στo IBU Cup1 που διεξήχθη στο Άμπερ της Γερμανίας. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Νικόλαος Τσουρέκας, ο οποίος κατετάγη στην 116η θέση (σε161 αθλητές ) στο αγώνισμα των 10 χλμ. Ο χρόνος του ήταν 29:50,3, ενώ είχε και 3 άστοχες βολές.

sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΦΗ- ΠΑΟΚ 0-3 (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics