Breaking News
22 Ιανουαρίου 2021

Τέλος η σεζόν για τον Ουρς Κριενμπίχλ μετά το ατύχημά του στο Κιτζμπούχελ

 

Ο Ελβετός Ουρς Κριενμπίχλ, είχε μια τρομερή πτώση, μετά το τελευταίο κομμάτι της πίστας στο Κιτζμπούχελ, με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά τραύματα. Κάταγμα κλείδας και ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατό του, αλλά και διάσειση, έστειλαν τον 26χρονο, από το Σβάιζ να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, του Σεν Γιόχαν, της Αυστρίας, πριν επιστρέψει, αύριο (Σάββατο), στην Ελβετία. Όπως είναι η σεζόν τελείωσε, για τον Ελβετό.

Αλλά και ο Αμερικανός Ράιαν Κόχραν-Ζίγκλε, ο οποίος επίσης έπεσε στην πρώτη από τις δύο καταβάσεις, στο Στρέιφ, το γνωστό «Λόφο της Κολάσεως», υπέστη ελαφρύ κάταγμα στο λαιμό του και δεν θα πάρει μέρος στον αυριανό αγώνα της τεχνικής κατάβασης, αλλά και στο σούπερ- G, την Κυριακή.

Δείτε την τρομερή πτώση του Ελβετού

https://www.rts.ch/play/tv/sport-en-videos/video/ski-alpin–descente-de-kitzbuehel-terrible-chute-de-lautrichien-hans-grugger-qui-nest-pas-sans-rappeler-laccident-de-daniel-albrecht-en-2009?urn=urn:rts:video:2909221

SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στο Λίντο

Φρέσκος Ανεμος προς ΕΙΟ: κοιτάμε το αύριο!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics