Breaking News
26 Ιανουαρίου 2021

Ο Βίνσεντ Κρίτσμαερ κατέκτησε την πρώτη του νίκη στη σεζόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκι (FIS), στον αγώνα σούπερ-G, στο Κιτζμπούχελ.

 

Ο Αυστριακός έκανε χρήση του πλεονεκτήματος το να αγωνίζεται στην έδρα του, για να τερματίσει σε 1:12.58. Ο συμπατριώτης του Ματίας Μάγερ ήταν τρίτος με 1: 13.13, με τον Ελβετό Μάρκο Όντερματ να μπαίνει μεταξύ των δύο, με 1: 12.70.

Ο Μάγερ έχει καταφέρει να βρεθεί τρεις φορές στο βάθρο σε ένα αγώνισμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας πάρει τη δεύτερη και τρίτη σε δύο αγώνες καταβάσεων. Ο αγώνας του Super-G διεξήχθηκε σήμερα, καθώς χθες διεξήχθη ο αγώνας κατάβασης.

Με τον Νορβηγό Αλεξάντερ Άαμοντ Κίλντε και τον Ελβετό Μάουρο Καβίζιελ να υποφέρουν από τραυματισμούς, στο τέλος της σεζόν, που υπέστησαν στις προπονήσεις, οι βαθμολογίες του παγκόσμιου κυπέλλου Super-G είναι πλέον ανοιχτές.

Ο Κρίτσμαερ είναι στην κορυφή της κατάταξης με 241 βαθμούς, με τους Καβίζιελ και Κίλντε να βρίσκονται στους τρεις πρώτους με 225 και 172 βαθμούς, αντίστοιχα. Οι Μάγερ (φωτο) και Όντερματ να βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι της FIS, πρόκειται να παραμείνει στην Αυστρία με έναν τεράστιο αγώνα σλάλομ, αύριο στο Σλαντμίνγκ.

Ο Αλέξις Πιντουρό θα επιδιώξει να επεκτείνει το προβάδισμά του στη γενική κατάταξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γάλλος είναι πρώτος με 800 βαθμούς και ακολουθούν οι Όντερματ με 607 και Κίλντε με 560 βαθμούς, αντίστοιχα.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Κρήτη είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών για τη φετινή τουριστική περίοδο

Τι θα έτρωγε ένας διατροφολόγος στο Kitchen Lab;

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics