Breaking News
19 Μαρτίου 2021

Τρομερό στιγμιότυπο στο παιχνίδι των Μάβερικς κόντρα στους Κλίπερς

 

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μάβερικς επί των Κλίπερς πετυχαίνοντας 42 πόντους ωστόσο εκτός από τις μπασκετικές του ικανότητες οι οποίες είναι γνωστές, ο Σλοβένος σταρ φρόντισε να δείξει τις ικανότητές του και στο… γύπινγκ.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση όπου καταλογίστηκε φάουλ κατά της ομάδας του κι ενώ ο Πολ Τζορτζ εκτελούσε βολές, ο 22χρονος άσος πλησίασε τη διαιτητή του ματς για να… διαμαρτυρηθεί για το φάουλ.

Κι ενώ εκείνη τον ρωτούσε απορημένη, «ποιο φάουλ!», ο Ντόντσιτς της απάντησε ότι το… φάουλ του είναι πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Η απόφαση μπορεί να μην άλλαξε και το φάουλ να δόθηκε ωστόσο ο Ντόντσιτς κέρδισε ένα χαμόγελο από τη διαιτητή, στο στιγμιότυπο του αγώνα.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 19/03/2021

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς! Νίκησε τον Αλιασίμ [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics