Breaking News
02 Μαρτίου 2016

Έναν απίστευτο τρόπο προκειμένου να… τονώσει τους παίκτες του βρήκε προπονητής ομάδας της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη πριν από τρία χρόνια σε ματς εναντίον της Μπιλμπάο και η κίνηση αυτή ανήκει στον Χοακίν Καπαρός κατά την θητεία του στη Μαγιόρκα.

Τη σεζόν 2012-13 η Μαγιόρκα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού και ο Καπαρός προσπάθησε να ντοπάρει τους παίκτες του δείχνοντάς τους… πορνό σύμφωνα με τον Άντερσον Κονσεϊσάο.

«Νόμιζε ότι έτσι θα μπορούσε να μας... ντοπάρει, αλλά και να σπάσει λίγο την ψυχρότητα που υπήρχε ανάμεσα στους παίκτες. Μας είπε ότι θα έπρεπε να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε τέτοιο πάθος όπως ο άνδρας πρωταγωνιστής. Τελικά χάσαμε 1-0 σε εκείνο το παιχνίδι, αυτός απολύθηκε και εμείς υποβιβαστήκαμε. Δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα η προσπάθειά του» συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής.

Joaquin Caparros 2882119

πηγή :filathlos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics