Breaking News
09 Απριλίου 2021

Σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι της Τότεναμ, ο Ουαλλός άσσος της ομάδας, Γκάρεθ Μπέϊλ δήλωσε ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά έχει δει κι ίδιος.

 


Την ακλόνητη πίστη του ότι υπάρχουν εξωγήινοι εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ σε συνέντευξη ερωτήσεων και απαντήσεων (Q & A) με τον συμπαίκτη του, Τζο Ρόντον, στο επίσημο κανάλι της Τότεναμ.
Ο Μπέϊλ μάλιστα το…προχώρησε λέγοντας ότι και ο ίδιος έχει δει ιπτάμενο δίσκο.


«Υπάρχουν πολλές θεωρίες συνομωσίας και υπάρχει υλικό από UFO, το οποίο κυκλοφόρησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ» απάντησε αρχικά ο Μπέιλ και αφού ο Ρόντον επενέβη και τα χαρακτήρισε fake news πήρε το λόγο και πάλι συνεχίζοντας:

«Υπάρχουν 100% εξωγήινοι. 100%. Υπάρχουν πλάνα, υπάρχει υλικό. Ξέρω ότι μερικά UEFA πιθανώς είναι επτασφράγιστα κυβερνητικά μυστικά. Έχω δει ιπτάμενο δίσκο μία φορά. Έχω δει» τόνισε ο Μπέιλ προσπαθώντας να πείσει τον συμπαίκτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Προπονήθηκε κανονικά ο Σολίς

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 08/04/2021

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics