Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2021

Α’ ΕΠΣΧ: Απίστευτος ο επιθετικός του Απόλλωνα, πετυχαίνοντας τα 7 από τα 8 τέρματα της ομάδας του!
Δημήτρης Κρούσκος


Ένα απίθανο ρεκόρ κατέγραψε στον αγώνα του Απόλλωνα κόντρα στην Θύελλα στην Α’ ΕΠΣΧ ο Γιάννης Δρακάκης.

Ο επιθετικός του Απόλλωνα σημείωσε τα 7 από τα 8 γκολ της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γράφοντας ιστορία όπως αναφέρει και το athlitiko.gr, αφού ποτέ άλλοτε στην ιστορία του τοπικού πρωταθλήματος και δη στην Α’ κατηγορία δεν έχει καταφέρει κάποιος παίκτης να σημειώσει 7 γκολ σε έναν αγώνα.

Μάλιστα, ο Δρακάκης κυνηγάει ένα ακόμη ρεκόρ, αυτό που είχε καταγράψει ο ίδιος τη σεζόν 2018-19 με τη φανέλα του Πανακρωτηριακού, όταν είχε σημειώσει 50 γκολ σε μία σεζόν.

Με τα 7 που πέτυχε την 1η αγωνιστική, γίνεται αντιληπτό ότι είναι έτοιμος να ξεπεράσει φέτος τα 50 γκολ, γράφοντας για ακόμη μία φορά ιστορία.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 18 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

Έπαιζε στην Τσέλσι, ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου κι ο πιο χοντρός ποδοσφαιριστής [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics