Breaking News
03 Ιουνίου 2023

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 4Χ100μ. ανδρών Κ23 η Eθνική


Πανελλήνιο ρεκόρ στα 4Χ100μ. ανδρών Κ23 σημειώθηκε στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια 2023», που διεξήχθη σήμερα (3/6) στη Βάρη.
Οι Νίκος Παναγιωτόπουλος, Θοδωρής Βροντινός, Γιάννης Γρανιτσιώτης και Βασίλης Μυριανθόπουλος τερμάτισαν σε 39.92 και βελτίωσαν το 39.98 που κατείχαν οι Γκαβέλας, Πουλιόπουλος, Γκούσης και Χοΐδης από το 1999.

Οι τέσσερις αθλητές, παρότι έκαναν κάποια λάθη στις αλλαγές, πέτυχαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, που τους δίνει το δικαίωμα να σκέφτονται με αισιοδοξία την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας στη Φινλανδία.

Οι τέσσερις αθλητές πανηγύρισαν την επίδοσή τους, αγκαλιά με τα μέλη της ομάδας 4Χ100μ. των ανδρών, που έτρεχαν στην ίδια σειρά, αλλά και της τρίτης ελληνικής ομάδας που έτρεχε στον αγώνα.

Η ομάδα των ανδρών με τους Νίκο Εμπέογλου, Κώστα Δουβαλίδη, Σωτήρη Γκαραγκάνη και Γιάννη Νυφαντόπουλο τερμάτισε σε 39.77 και ήταν νικήτρια, ενώ η δεύτερη ελληνική ομάδα με τους Παπαμαργαρίτη, Χάιδα, Τριβυζά και Στέφη ήταν τέταρτη με 40.98.
sdna.g
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 03/06

 

 

 

 

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics