Breaking News
07 Ιουλίου 2023

Αθλητική δράση με παγκόσμιο αντίκτυπο το Cliff Diving και το Κύπελλο Sup


Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος στους αγώνες...
Στο επίκεντρο των φίλων του υγρού στοιχείου θα βρεθεί από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες ο Άγιος Νικόλαος αφού αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φέτος η διοργάνωση δύο σπουδαίων αθλητικών γεγονότων με παγκόσμιο αντίκτυπο! Ο λόγος για το εντυπωσιακό Άγιος Νικόλαος Cliff Diving και το Παγκόσμιο Κύπελλο Sup αλλά και τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Koρυφαίοι αθλητές-τριες βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να διεκδικήσουν διακρίσεις στα αθλήματα τους, με το επίπεδο να είναι ιδιαίτερα υψηλό, γεγονός που θα αποζημιώσει τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.
«Προχωράμε στην διοργάνωση αυτών των δύο πολύ μεγάλων αθλητικών γεγονότων, τα οποία ξεπερνάνε τα όρια της Κρήτης και της Ελλάδας αφού μιλάμε για παγκόσμια γεγονότα. Σε πρώτη φάση το «Agios Nikolaos on Sup», ένα αθλητικό event που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη πίεση, θα έλεγα όμως ότι ο Άγιος Νικόλαος και η Κρήτη θα πρέπει να θεωρηθούν η κοιτίδα, το ξεκίνημα αυτού του σοβαρού αθλήματος. Αναφορικά με το Cliff diving που διοργανώνεται για πολλά χρόνια στον Άγιο Νικόλαο αφού αξιοποιείται αυτό το μοναδικό γεγονός. Ότι δηλαδή υπάρχει η λίμνη με τα απότομα βράχια της μέσα στην πόλη όπου δημιουργείται ένα πολύ φυσικό αμφιθέατρο… Έχουμε ένα εξαιρετικό ντουέτο αθλητικών γεγονότων που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι, επισκέπτες και μόνιμοι κάτοικοι», τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ενώ ο Αντιπεριφεριάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης πρόσθεσε: «Μιλάμε για ένα παγκόσμιο event που εμείς ως Περιφέρεια θέλουμε να το υποστηρίξουμε γιατί μέσα από αυτό υποστηρίζουμε την εξωστρέφεια, η οποία είναι για μας στόχος. Η ανάδειξη του φυσικού τοπίου και η εναρμόνιση του με τις δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

sup

Η δράση στο Sup ξεκινάει σήμερα Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τη συμμετοχή 300 περίπου αθλητών-τριων από 19 χώρες.
«Ξανακάνουμε έναν αγώνα σε παγκόσμιο επίπεδο και ταυτόχρονα έχουμε ρεκόρ συμμετοχών…» , είπε ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ Γιάννης Σκούρτης ενώ ενθουσιασμένος με τη διοργάνωση δήλωσε ο πρωταθλητής του αθλήματος Τάσος Τσούρης: «Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω αυτό το event να μεγαλώνει χρονιά με χρονιά. Είναι μοναδικό στον κόσμο το κλίμα αυτών των αγώνω».
Σε ότι αφορά στον αγώνα Cliff Diving, 23 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες υψηλών καταδύσεων, θα βρεθούν στη λίμνη Βουλισμένη του Αγίου Νικολάου. Η παρουσίαση τους έχει προγραμματιστεί για τις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου ενώ θα ακολουθήσουν εντυπωσιακές προσπάθειες τους. Οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει και νυχτερινό σόου με πολλά happenings ενώ αντίστοιχο θα είναι και το πρόγραμμα της Κυριακής. «Οι αγώνες Cliff Diving διοργανώνονται για 6η χρονιά με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών-τριών από οκτώ χώρες. Είναι μια διοργάνωση που έχει αναδείξει το φυσικό τοπίο του Αγίου Νικολάου και έχει φέρει τον Δήμο μας ως έναν από τους ελάχιστους σε όλη την Ευρώπη που κάνει τέτοιες διοργανώσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΟΔΑΝ
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 06/07/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Έγραψαν ιστορία η τετράδα των νεανίδων που αγωνίσθηκε στον τελικό της σκυταλοδρομίας 4Χ200μ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics