Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2024

Α.Γ.Σ TAEKWONDO «ΤΑΛΩΣ»Ηρακλείου: Χάλκινο μετάλλιο ο Στρατηγάκης–Στο Ευρωπαικό ο Ανδρέας Τζανίδης


Οι αθλητές του Α.Γ.Σ TAEKWONDO «ΤΑΛΩΣ»Ηρακλείου έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωταθλημα που έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από 16 εως 18 Φεβρουαρίου.

Τη μεγαλύτερη διάκριση είχε ο Λευτέρης Στρατηγάκης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Κατηγορία Μάχης Ανδρών εως -63 κιλά


Ο Δημήτρης Καραντινάκης κατέκτησε την 4η θέση στα τεστ δύναμης,ο Γρηγόρης Χρυσουλάκης πήρε την 5η θέση στην κατηγορία +70 κιλά μάχης Εφήβων, ο Χρήστος Ματζιέρι κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία εφήβων μάχης -50 κιλά αλλά και στις εναέριες τεχνικές και τέλος ο Άγγελος Καπετανάκης, στην παρθενική του συμμετοχή, κατετάγη 5ος στην κατηγορία Μάχης Νέων Ανδρών εως 63 κιλά αλλά και στις ειδικές τεχνικές.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Α.Γ.Σ TAEKWONDO «ΤΑΛΩΣ»Ηρακλείου , Ηλίας Τζανίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των αθλητών του: ''Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους, σε μία δύσκολη και απαιτητική διοργάνωση, όπως είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα''

Χρυσό μετάλλιο και Εθνική ομάδα για τον Ηρακλειώτη Ανδρέα Τζανίδη

Ο Ηρακλειώτης Ανδρέας Τζανίδης, που αγωνίζεται τα τελευταια χρόνια στον Α.Σ Πολίχνης Θεσσαλονίκης (με προπονητή, τον ομοσπονδιακό προπονητή Μπάμπη Νικολαϊδη) κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 3 DAN TULL Ανδρών και εντάθηκε στην Εθνική Ελλάδας, της οποίας είναι μέλος από το 2016, ανελλιπώς.


Ετσι θα εκπροσωπήσει τη χώρας μας ,στο ευρωπαικό πρωτάθλημα ΤAEKWONDO ITF της Σλοβενίας (16-21 Απριλίου),στην κατηγορία 3 DAN TULL Ανδρών και στα ομαδικά TULL και τεστ δύναμης Ανδρών.

ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την αναμέτρηση των ομάδων ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics