Breaking News
16 Ιουνίου 2016

Οι ομάδες στην προσπάθειά τους να αυξήσουν τα έσοδά τους από τα προϊόντα που πουλούν στις μπουτίκ κάποιες φορές το παρακάνουν. Δείτε πιο κάτω 9 προϊόντα που βρέθηκαν σε μπουτίκ ομάδων της Premier League και σε κάνουν να απορείς τι σκεφτόταν αυτός που έβαλε την παραγγελία και μπόνους η χορτοκοπτική της Dortmund.

Manchester City – String

Μάλλον κάποιος σκέφτηκε ότι το να συνδυάσεις τα χρώματα της ομάδας με ένα εσώρουχο θα έκανε το προϊόν ανάρπαστο στις 14 Φεβρουαρίου.

manchester city

Aston Villa – Κουρτίνες

Όσο κι αν αγαπάς την ομάδα σου με οι συγκεκριμένες κουρτίνες είναι άσχημες και μάλλον θα σε κάνουν να τη μισήσεις μέσα σε μία εβδομάδα.

Aston Villa – στάμπα για τοστ

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν το λες και χρήσιμο αλλά για ένα επετειακό πρόγευμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί

Chelsea – καπάκια τροχού

Καμία απολύτως χρησιμότητα εκτός κι αν θέλεις το αυτοκίνητό σου να αποτελέσει στόχο για περαστικούς οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

Everton – πολύμπριζο

Στην προκειμένη περίπτωση το προϊόν είναι χρήσιμο αλλά το γεγονός ότι το σήμα απλώς φαίνεται στο κουτί που θα πετάξεις μας κάνει να αμφιβάλουμε ότι θα έκανε τρελές πωλήσεις.

Liverpool  – Αρωματικό αυτοκινήτου με τον Mario Balotelli

Με τη δημοτικότητα του Balotelli στο ναδίρ ακόμη κι αν κάποιος το είχε αγοράσει είναι βέβαιο ότι θα το έχει πετάξει ήδη για να αποφύγει το να εμπλακεί σε ατύχημα λόγω εκνευρισμού.

Newcastle – Ολόσωμο εφαρμοστό κουστούμι

Ακόμη και για τα καρναβάλια το συγκεκριμένο κουστούμι που παραπέμπει σε στολή για σαδομαζοχιστικά παιχνίδια είναι εξαιρετικά τραγικότατη επιλογή.

Stoke City – Μέτρο

Πιθανότατα η Stoke αποφάσισε να το γυρίσει σε DIY για να πιάσει και την εργατική τάξη.

West Brom – καπέλο του σεφ

Θα θέλαμε πολύ να δούμε κάποιον να εμφανίζεται στο Master Chef με το συγκεκριμένο καπέλο αλλά δεν νομίζουμε να βρέθηκαν πολλοί που θα το αγόρασαν.

Borussia Dortmund – Χορτοκοπτική

Η Borussia πουλάει τα πάντα στην μπουτίκ της φτάνει το χρώμα τους να είναι κίτρινο με μαύρο. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον το παράκαναν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics