Breaking News
20 Ιουνίου 2016

σι, όπως το πάει βέβαια ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν θα αργήσει να μοιάσει στον Τομ Χανς στον «Ναυαγό». Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια στο προσκήνιο δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν με τέτοιο μούσι και είναι λογικό η εικόνα του να προκαλεί εντύπωση.


Ο Μέσι έχει ξεκαθαρίσει πως οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής θα τον... σκοτώσουν αν ξυριστεί, ενώ δημοσιογράφος ρώτησε τον ρώτησε μετά την αναμέτρηση με τη Βενεζουέλα για τα προημιτελικά αν έχει σκοπό να αφήσει γένια μέχρι το Παγκόμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, του έδειξε και μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τον δείχνει πραγματικά ίδιο με τον «Ναυαγό». Ο Μέσι γέλασε, απάντησε μεν ότι φροντίσει να είναι περιποιημένο το μούσι του, αλλά επί της ουσίας δεν απάντησε. Πότε θα ξυριστεί;

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics