Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2017

 

27/02/2017
Κριός


Ο Άρης που διατρέχει το ζώδιό σας σας κάνει αυτή την εποχή αρκετά αποφασιστικούς και δραστήριους, όμως η αντίθεσή του με τον Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να σας ωθεί σε επιπόλαιες κινήσεις και ανοίγματα. Προσέξτε τα ατυχήματα από αμέλεια και βιασύνη, αλλά και τις αδέξιες κινήσεις. Φανατισμός, υπερβολές.

Ταύρος
 27/02/2017
Ταύρος
Η αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, προκαλεί ένα σχετικό χάος στα εργασιακά, στη καθημερινότητα και στη ζωή σας αυτές τις μέρες, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις επιπόλαιες κινήσεις και την αμέλεια, τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε θέματα υγείας και διατροφής. Κάνετε αρκετές υπερβολές και αυτό ίσως έχει κόστος.
Δίδυμοι
 27/02/2017
Δίδυμοι
Αυξάνει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια αυτές τις μέρες η αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ωστόσο είναι μια όψη που ωθεί σε αρκετές ακρότητες, τόσο στα ερωτικά, όσο και με φίλους ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Διογκώνονται κάποιες καταστάσεις. Επίσης προσέξτε την αμέλεια σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικών ή δημιουργικών project.
Καρκίνος
 27/02/2017
Καρκίνος
Λόγω της πληθωρικής αντίθεσης Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, θα πρέπει αυτές τις μέρες να προσέξετε τις υπερβολές και τις αδέξιες κινήσεις ή γκάφες, που μπορεί κιόλας να προκαλέσουν ατυχήματα ή παρεξηγήσεις. Η αμελής ή επιπόλαιη συμπεριφορά σας ίσως κοστίζει επαγγελματικά. Τα συναισθήματα διογκώνονται, το ίδιο και ο θυμός – θέλει πειθαρχία.


Λέων
 27/02/2017
Λέων
Ο λόγος σας θέλει χαλινάρι αυτές τις μέρες με την υπερβολική αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γιατί μπορεί να λέτε πράγματα ακραία, ενώ προσοχή χρειάζεται και στον φανατισμό. Μια όψη που μπορεί να σας ωθεί σε ανοίγματα βιαστικά κι επιπόλαια. Επίσης προσέξτε την επιπολαιότητα στην οδήγηση. Αμέλεια σε μαθήματα, σπουδές, νομικά θέματα.

Παρθένος
27/02/2017
Παρθένος
Αν και το ζώδιό σας είναι προσεκτικό και μεθοδικό στην οικονομική διαχείριση, αυτές τις μέρες με την αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και ανοίγματα, ή αγορές και πωλήσεις που δεν τις έχετε σκεφτεί καλά. Σπατάλες τόσο οικονομικές, όσο και συναισθηματικές ή σεξουαλικές. Αυξημένες επιθυμίες, πλεονεξία.

Ζυγός
 27/02/2017
Ζυγός
Άμεσα σας επηρεάζει η υπερβολική αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει μεν την όρεξη και το χιούμορ, ωθεί όμως και σε αρκετές ακρότητες ή σε επιπόλαιες κινήσεις και ανοίγματα. Από βιασύνη κι ενθουσιασμό μπορεί να κάνετε πράγματα αδέξια στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσοχή σε γκάφες και σε ατυχήματα.


Σκορπιός
 27/02/2017
Σκορπιός
Λόγω της αντίθεσης Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να κάνετε βιαστικά κι επιπόλαια πράγματα στη δουλειά, ή να διογκώνονται ορισμένες λεπτομέρειες και να προκαλούνται εντάσεις, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στη καθημερινότητά σας γενικά. Η ασυναίσθητη επιπολαιότητά σας λειτουργεί εναντίον σας, ακόμα και σε θέματα υγείας.

Τοξότης
 27/02/2017
Τοξότης
Είναι πιθανό αυτές τις μέρες με την αντίθεση Άρη-Δία να προχωράτε σε σχέδια και ανοίγματα με βιασύνη κι απερισκεψία, χωρίς να υπολογίζετε σωστά το μέλλον. Κορυφώνεται σήμερα αυτή η επιρροή, η οποία επίσης εφιστά τη προσοχή σε επιπολαιότητα κι ακρότητες με φίλους και μέσα σε ομάδες, αλλά και στα ερωτικά ή με τα παιδιά.


Αιγόκερως
 27/02/2017
Αιγόκερως
Το ζώδιό σας είναι πειθαρχημένο και συνετό, όμως αυτές τις μέρες με την αντίθεση Άρη-Δία ίσως βγαίνετε από κάποια όρια, ίσως κάνετε επιπόλαιες ενέργειες και υπερβολές που πιθανόν να κοστίζουν και στη κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα. Σήμερα κορυφώνεται αυτή η επιρροή, η οποία εφιστά τη προσοχή και σε αδέξιες κινήσεις κι ατυχήματα από αμέλεια.

Υδροχόος
 27/02/2017
Υδροχόος
Ο λόγος σας θέλει προσοχή αυτές τις μέρες, με την αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα να σας κάνει να λέτε πράγματα έντονα, βιαστικά, εριστικά κι επιπόλαια. Αυξάνει δε τον φανατισμό, ενώ διογκώνονται και κάποια λόγια. Επίσης προσέξτε να μην λειτουργείτε επιπόλαια σε θέματα σπουδών, νομικών και μετακινήσεων. Ατυχήματα από βιασύνη κι αμέλεια.


Ιχθύες
 27/02/2017
Ιχθύες
Μην βιάζεστε να κάνετε αγορές ή να προχωρήσετε σε πωλήσεις και σε άλλες οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες τώρα με την αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που εφιστά τη προσοχή σε απερίσκεπτες κινήσεις και σπατάλες. Αυξάνει πολύ τις επιθυμίες, υλικές και συναισθηματικές, γι’ αυτό χρειάζεται πειθαρχία και μέτρο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics