Breaking News
11 Μαρτίου 2017

11/03/2017
Κριός


Κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου στην Παρθένο μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία δεν είναι εύκολη, καθώς χρωματίζεται απ’ την επιρροή του Κρόνου και φέρνει εμπόδια αυτές τις μέρες σε θέματα κυρίως εργασιακά και υγείας. Δεν λείπουν τα παρασκήνια. Σας καλεί να αλλάξετε συνήθειες, διατροφικές ή άλλες, και το πρόγραμμά σας.


Ταύρος
 11/03/2017
Ταύρος
Η πανσέληνος στη Παρθένο που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι μεν ερωτική για το ζώδιό σας και δίνει την ευκαιρία για διασκέδαση και φλερτ, ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και περιορισμοί. Προσέξτε τις σκληρές συμπεριφορές και στις φιλίες αλλά και μέσα σε ομάδες. Ωστόσο αυξάνει η ζωτικότητα, η λάμψη και η δημιουργικότητά σας – αίσθημα αναγέννησης.
Δίδυμοι
 11/03/2017
Δίδυμοι
Κυκλοθυμία προκαλεί η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ίσως βγαίνουν νοσταλγίες και συναισθηματικές πιέσεις. Δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ λόγω της δύσκολής της όψης με τον Κρόνο, υπάρχουν εμπόδια αυτές τις μέρες αλλά και σκληρές συμπεριφορές, κυρίως στην οικογένεια αλλά και από άτομα εξουσίας.

Καρκίνος
 11/03/2017
Καρκίνος
Επικοινωνιακή αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, δίνει την ευκαιρία για διάφορες συζητήσεις, γνωριμίες και συναντήσεις, όπως επίσης και βόλτες ή ταξιδάκια. Δεν λείπουν τα εμπόδια και κάποιες σκληρές κριτικές, καθώς πρόκειται για μια Κρόνια πανσέληνο, ενώ ίσως καθυστερήσουν ταξίδια ή μαθήματα και σπουδές. Συναντήσεις με συγγενείς.


Λέων
 11/03/2017
Λέων
Κυρίως σε οικονομικά θέματα δίνει έμφαση η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, και είναι μέρες με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Όχι χωρίς πιέσεις ωστόσο, γιατί υπάρχει και επιρροή Κρόνου, η οποία σας εμποδίζει να απολαύσετε όσο θέλετε τη ζωή, την ηρεμία, τη διασκέδαση και τον έρωτα.

Παρθένος
11/03/2017
Παρθένος
Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, και είναι μέρες με ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες, δράσεις. Όμως επειδή εμπλέκεται σε άσχημη όψη ο δύσκολος πλανήτης Κρόνος, είναι μια πιεστική πανσέληνος, η οποία προκαλεί κι εμπόδια ή άλλες δυσκολίες, αλλά και σκληρές συμπεριφορές. Προσέξτε το θυμό και τη δυσαρέσκεια.

Ζυγός
 11/03/2017
Ζυγός
Καθώς αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, είναι μέρες με απολογισμούς και με κλεισίματα κύκλων και θεμάτων, όχι όμως χωρίς εμπόδια, λόγω της επιρροής του Κρόνου. Δίνει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία, διαλογισμό, περισσότερο ύπνο. Ίσως βγάλει κάποιες ενοχές ή δυσάρεστες σκέψεις στην επιφάνεια.

Σκορπιός
 11/03/2017
Σκορπιός
Έμφαση στις φιλίες και σε ομαδικές δραστηριότητες δίνει αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, ή να δραστηριοποιηθείτε σε σωματεία, συλλόγους, κλπ. Δεν λείπουν κάποια εμπόδια ή δυσάρεστες συμπεριφορές, γιατί εμπλέκεται σε δύσκολη όψη ο Κρόνος.


Τοξότης
 11/03/2017
Τοξότης
Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Καθώς η πανσέληνος ενεργοποιεί με δυσμενή όψη τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας, αναμένονται ορισμένες δυσκολίες κι εμπόδια, αλλά και σκληρές συμπεριφορές. Χρειάζεται υπευθυνότητα και ωριμότητα.

Αιγόκερως
 11/03/2017
Αιγόκερως
Πιθανόν να έχετε την ευκαιρία για ταξίδια κι εκδρομές μέσα στο Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία επίσης δίνει έμφαση σε θέματα σπουδών, μελέτης, συγγραφής, διδασκαλίας. Δεν είναι και πολύ εύκολη η επιρροή της, λόγω της εμπλοκής του Κρόνου σε δύσκολη όψη, γι’ αυτό αναμένονται και κάποια εμπόδια ή ένα αίσθημα ματαιότητας.


Υδροχόος
 11/03/2017
Υδροχόος
Πιο εσωστρεφές αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία σάς βάζει να σκεφτείτε και να ψαχτείτε βαθύτερα. Καλό διήμερο για έρευνα και ψυχανάλυση. Δεν λείπουν οι ψυχολογικές καθάρσεις αλλά και οι ίντριγκες. Λόγω της δύσκολης όψης της με τον Κρόνο, αναμένονται δύστροπες συμπεριφορές, κυρίως σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες.

Ιχθύες
 11/03/2017
Ιχθύες
Κοινωνική αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Καθώς εμπλέκεται σε δύσκολη όψη ο Κρόνος, ενδέχεται να εκδηλωθούν κάποιες δυσάρεστες συμπεριφορές ή κριτικές, αλλά και διάφορα εμπόδια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics