Breaking News
18 Μαρτίου 2017

Κριός


Η συνάντηση του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες αλλά και επανασυνδέσεις ή reunion, ενώ δίνει και την ευκαιρία για όμορφες βόλτες και ταξιδάκια. Πιο γλυκιά η επικοινωνία και ποιητική η διάθεση – ακούγονται ωραία λόγια. Ταίριασμα απόψεων – ευνοούνται συζητήσεις, συμφωνίες, συμβιβασμοί. Αισιοδοξία.


Ταύρος
 18/03/2017
Ταύρος
Μέσα στο Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει παρασκηνιακές συναντήσεις κι επανασυνδέσεις, ενώ κάνετε και αναθεωρήσεις στις σχέσεις. Ίσως δείτε ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Κυοφορούνται ιδέες αυτή την εποχή. Ερωτικό Σαββατοκύριακο. Βελτιωμένη η ψυχολογία σας. Πιθανές κι επιστροφές χρημάτων.
Δίδυμοι
 18/03/2017
Δίδυμοι
Φίλους, έρωτες και γνωστούς απ’ τα παλιά φέρνει αυτό το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη, ενώ μπορεί να έχετε και επαφές με ανθρώπους απ’ το παρελθόν μέσα απ’ το ίντερνετ. Πιθανή και συμμετοχή σε ομάδες που είχατε αφήσει. Ένα κοινωνικό κι ευχάριστο Σαββατοκύριακο, με διάφορες γνωριμίες και συναντήσεις.


Καρκίνος
 18/03/2017
Καρκίνος
Την ευκαιρία για επαγγελματικές συναντήσεις και συμφωνίες δίνει η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να δείτε και ανθρώπους ή συνεργάτες απ’ το παρελθόν. Η επικοινωνία με άτομα εξουσίας βελτιώνεται. Θα είναι ένα παραγωγικό Σαββατοκύριακο και θα βγάλετε και δουλειές του νοικοκυριού.


Λέων
 18/03/2017
Λέων
Ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες κι επανασυνδέσεις φέρνει η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που ομορφαίνει την επικοινωνία. Συναντήσεις και με παλιούς δασκάλους. Ωραία ταξίδια και περιπέτειες. Θα είναι γενικά ένα ανέμελο, ερωτικό, εξωστρεφές και παιχνιδιάρικο διήμερο, κι έτσι αναμένεται να περάσετε καλά.


Παρθένος
18/03/2017
Παρθένος
Κρυφές ερωτικές επανασυνδέσεις φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ υπάρχει αρκετό πάθος. Μια σύνοδος που επίσης δίνει έμφαση σε οικονομικά θέματα και ευνοεί συμφωνίες, ρυθμίσεις, συμβιβασμούς. Βελτιωμένη ψυχολογία. Εσωστρεφές αλλά καλό διήμερο. Έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια.


Ζυγός
 18/03/2017
Ζυγός
Ωραία κοινωνική ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς κορυφώνεται η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία φέρνει όμορφες συναντήσεις, γνωριμίες αλλά και επανασυνδέσεις. Περισσότερη αρμονία και γλυκύτητα στην επικοινωνία. Εύνοια σε συζητήσεις και συμφωνίες. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, ταξιδάκια αλλά και για σεμινάρια ή μαθήματα.


Σκορπιός
18/03/2017
Σκορπιός
Ίσως προχωράτε σε επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις τις τελευταίες μέρες με τη σύνοδο του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία φέρνει επίσης και παλιούς συνεργάτες στη ζωή σας. Πιθανές επίσης συναντήσεις και συζητήσεις με επαγγελματίες υγείας. Ένα διήμερο με ωραία ψώνια και με απόλαυση των αισθήσεων.


Τοξότης
18/03/2017
Τοξότης
Ερωτικές επανασυνδέσεις φέρνει η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ γενικά είναι ένα διήμερο κοινωνικό κι εξωστρεφές, με ευχάριστες γνωριμίες, συναντήσεις, φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι αλλά κι εκδρομές ή σπορ. Πιθανόν να παίρνετε ορισμένες πρωτοβουλίες. Ωραία η επικοινωνία με τους άλλους, λέγονται ευχάριστα πράγματα.

Αιγόκερως
18/03/2017
Αιγόκερως
Φέρνει το παρελθόν στο παρόν η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, με συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά, έρωτες, συγγενείς, συναδέλφους, συμμαθητές, κλπ. Βελτιώνει την επικοινωνία με τους δικούς σας. Βελτιωμένη και η ψυχολογία σας. Ωραίες στιγμές στο σπίτι, καλεσμένοι αλλά και ξεκούραση, περισσότερος ύπνος.


Υδροχόος
18/03/2017
Υδροχόος
Πολλά τα reunion αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία φέρνει και ερωτικές επανασυνδέσεις. Όμορφες συναντήσεις, βόλτες αλλά και ωραία ταξιδάκια. Μια επιρροή που γλυκαίνει την επικοινωνία. Αρκετά κοινωνικό αυτό το Σαββατοκύριακο, με πιθανές και ομαδικές δραστηριότητες και μαθήματα.

Ιχθύες
 18/03/2017
Ιχθύες
Είναι πιθανό να έχετε επιστροφές χρημάτων αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί επίσης να αγοράζετε ή να αποκτάτε πράγματα που θέλατε καιρό. Μια επιρροή που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη ζωή και τις αισθήσεις. Εύνοια σε οικονομικές συμφωνίες. Έμφαση και στα επαγγελματικά.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics