Breaking News
27 Μαρτίου 2017

27/03/2017
Κριός


Με κάποια εμπόδια μπορεί να ξεκινήσει η μέρα, κυρίως σε θέματα νομικά, εκπαίδευσης, ταξιδιών, ενώ δεν λείπει ένα αίσθημα εσωτερικής πίεσης. Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς, ενώ η συνάντησή της με την Αφροδίτη θα γλυκάνει τη διάθεση και θα φέρει όμορφες στιγμές απόλαυσης και έρωτα.

Ταύρος
27/03/2017
Ταύρος
Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδιά σας το πρωί, ή κάποια εμπόδια σε οικονομικά ή άλλα θέματα. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ήπια, ενώ θα σας βγει η ανάγκη να απομονωθείτε, να ησυχάσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο, και πιθανόν να έχετε το χρόνο για κάτι τέτοιο. Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης μαλακώνει τη ψυχολογία σας.


Δίδυμοι
27/03/2017
Δίδυμοι
Στα επαγγελματικά, σε συναντήσεις και στις σχέσεις μπορεί να υπάρξουν το πρωί εμπόδια ή δύστροπες συμπεριφορές. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης θα φέρει την ευκαιρία για όμορφες στιγμές με τις παρέες σας αλλά και μέσα σε ομάδες, ή ακόμα και στο διαδίκτυο.
Καρκίνος
27/03/2017
Καρκίνος
Θέματα εργασιακά και οικονομικά το πρωί παρουσιάζουν ορισμένα εμπόδια και καθυστερήσεις. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά σας, ενώ ευνοούνται οι συμφωνίες. Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης μάλιστα θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας αλλά και την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα – καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις.

Λέων
27/03/2017
Λέων
Το πρωί ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα ή εμπόδια σε θέματα παιδιών, ερωτικών, ταξιδιών, νομικών ή σπουδών/εκπαίδευσης. Η υπόλοιπη μέρα όμως θα είναι θετική, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης υπόσχεται στιγμές απόλαυσης και άνεσης. Καλή μέρα για διάβασμα, συγγραφή, φιλοσοφία, διδασκαλία. Εύνοια στις σχέσεις με το εξωτερικό και με ξένους.

Παρθένος
27/03/2017
Παρθένος
Κάποιες δύστροπες συμπεριφορές ή μια πίεση ψυχολογική μπορεί να υπάρξει το πρωί, ενώ δεν λείπουν καθυστερήσεις, ίσως και προβλήματα στο σπίτι. Σύντομα όμως ξεπερνιούνται. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση σε οικονομικά αλλά και σε ερωτικά θέματα, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης υπόσχεται μια ενίσχυση οικονομική, όπως και όμορφες ιδιωτικές στιγμές.


Ζυγός
27/03/2017
Ζυγός
Στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σε διάφορες συναλλαγές και στο χώρο δουλειάς, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και πρόσκαιρες ταλαιπωρίες το πρωί. Η υπόλοιπη μέρα όμως θα είναι ευχάριστη και κοινωνική, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης προσφέρει αρμονία και όμορφες στιγμές με το σύντροφο και στις σχέσεις σας γενικά. Εύνοια στις συνεργασίες.

Σκορπιός
27/03/2017
Σκορπιός
Με μια πίεση ή με καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα μπορεί να ξεκινήσει η μέρα, ίσως και με πρόσκαιρα προβλήματα με τα παιδιά ή στα ερωτικά. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι παραγωγική, ενώ θα απολαύσετε τη δουλειά σας αλλά και μικρά πράγματα της καθημερινότητας. Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης βελτιώνει το κλίμα στο χώρο δουλειάς.

Τοξότης
27/03/2017
Τοξότης
Δεν λείπουν ορισμένες πιέσεις το πρωί, ίσως και κάποιες καθυστερήσεις, όμως σύντομα το κλίμα θα βελτιωθεί. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι εξωστρεφής και δημιουργική, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης υπόσχεται όμορφες στιγμές διασκέδασης, έρωτα και χαράς. Καλή μέρα για φλερτ. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα παιδιά – ωραίες στιγμές μαζί τους.


Αιγόκερως
27/03/2017
Αιγόκερως
Η μέρα ίσως ξεκινήσει με κάποιες ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, σε συναλλαγές διάφορες ή στην επικοινωνία, ενώ και η διάθεση δεν είναι η καλύτερη. Σύντομα όμως βελτιώνονται τα πράγματα. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης υπόσχεται όμορφες στιγμές οικιακής θαλπωρής, ενώ γλυκαίνει τη ψυχολογία σας.

Υδροχόος
27/03/2017
Υδροχόος
Προσέξτε κάποια εμπόδια σε σχέδιά σας και σε οικονομικά θέματα το πρωί – δεν λείπουν οι οικονομικές πιέσεις. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι επικοινωνιακή και ζωηρή, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης είναι πιθανό να φέρει ευχάριστες συναντήσεις και ωραίες βόλτες και κουβεντούλα. Μέρα επίσης με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Επαφές με συγγενείς.


Ιχθύες
27/03/2017
Ιχθύες
Η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου το πρωί φέρνει ορισμένες πιέσεις και αυξημένες υποχρεώσεις, ίσως και σκληρές συμπεριφορές. Ωστόσο κατόπιν θα ξεπεραστούν και θα μαλακώσει το κλίμα, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης προσφέρει όμορφες στιγμές απόλαυσης των αισθήσεων. Πιθανή βελτίωση στα έσοδα και ωραίες αγορές. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics