Breaking News
12 Απριλίου 2017

12/04/2017
Κριός


Ησυχάζει λίγο το κλίμα σήμερα, μετά από μια έντονη πανσέληνο, ενώ το πέρασμα της Σελήνης απ’ το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού κάνει τη διάθεση ανάλογα εσωστρεφή. Καλή μέρα για ψυχανάλυση κι έρευνα. Αρκετός ερωτισμός, βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας. Το πρωί ωστόσο προσέξτε ορισμένα προβλήματα σε οικονομικές συναλλαγές.

Ταύρος
 12/04/2017
Ταύρος
Κοινωνική και πιο αρμονική η σημερινή μέρα, αρχίζει και καταλαγιάζει η ένταση της πανσελήνου. Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο και στους συνεργάτες. Πιθανές γνωριμίες. Το πρωί, η αντίθεση Σελήνης-Ερμή προκαλεί πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια, ενώ φαίνεται να μην καταλαβαίνεστε με κάποιους ανθρώπους - ασυνεννοησία.

Δίδυμοι
 12/04/2017
Δίδυμοι
Θα μπορέσετε σήμερα να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες, σε μια μέρα συνολικά παραγωγική, καλή επίσης για νοικοκυριό, για ράψιμο, καθάρισμα κλπ. Ενασχόληση ακόμα με θέματα διατροφής, υγείας και fitness. Το πρωί, προσέξτε τις κακές συνεννοήσεις και γενικά τα επικοινωνιακά προβλήματα, κυρίως στο χώρο δουλειάς. Δεν λείπει η κριτική.
Καρκίνος
 12/04/2017
Καρκίνος
Ευχάριστο το κλίμα σήμερα, ξεπερνιούνται οι επιρροές της ακραίας πανσελήνου, ενώ θα έχετε τώρα την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να παίξετε. Πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ωραίες δραστηριότητες, σπορ, χόμπι, εκδρομές. Ενασχόληση με τα παιδιά. Το πρωί η επικοινωνία με φίλους, στα ερωτικά ή με τα παιδιά, έχει μικροπροβλήματα.


Λέων
 12/04/2017
Λέων
Έμφαση στο σπίτι κυρίως και σε θέματα οικογένειας κι ακινήτων δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ βγάζει τον σπιτόγατο εαυτό σας στην επιφάνεια. Πιο εσωστρεφής η διάθεση. Το πρωί, η αντίθεση Σελήνης-Ερμή προκαλεί επικοινωνιακά προβλήματα – κάποιοι επικοινωνούν και φέρονται λογικά και άλλοι υποκειμενικά και συναισθηματικά, ακόμα και στο χώρο δουλειάς.

Παρθένος
12/04/2017
Παρθένος
Επικοινωνιακή και κινητική μέρα, με διάφορες επαφές, ραντεβού, συζητήσεις, ενώ έχετε και αρκετές ιδέες. Το πρωί ωστόσο προσέξτε τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, όπως και σε διάφορες συναλλαγές. Μια μέρα γενικά με αρκετές μετακινήσεις ή με βόλτες και κάποιο ταξιδάκι. Διάβασμα, γράψιμο, μαθήματα, σεμινάρια. Επαφές με συγγενείς.


Ζυγός
 12/04/2017
Ζυγός
Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Το πρωί προσέξτε τα προβλήματα σε οικονομικές συναλλαγές. Πιο ήσυχο το κλίμα, κάτι που είχατε ανάγκη γιατί η πανσέληνος που πέρασε ήταν πολύ έντονη. Ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή και τη φύση σήμερα.


Σκορπιός
 12/04/2017
Σκορπιός
Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή μπορεί να προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα και αποφάσεις. Το πρωί δεν λείπουν πρόσκαιρα προβλήματα στην επικοινωνία, κυρίως με τον σύντροφο και τους συνεργάτες – επικοινωνείτε πιο συναισθηματικά, και οι άλλοι πιο “τετράγωνα”.
Τοξότης
 12/04/2017
Τοξότης
Ανάγκη για απομόνωση και ησυχία φέρνει η σημερινή μέρα, ενώ κάνετε και κάποιους απολογισμούς, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Κλείσιμο κύκλων και θεμάτων. Ευκαιρία και ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα. Το πρωί δεν λείπουν τα επικοινωνιακά εμπόδια στο χώρο δουλειάς αλλά και σε καθημερινά θέματα.


 12/04/2017
Αιγόκερως
Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, ενώ το βράδυ θα είναι ιδανικό για ρομαντικές βόλτες. Δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, κι ενασχόληση με ό,τι εναλλακτικό. Το πρωί η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της, ειδικά στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Ωστόσο είναι πιο ήπια μέρα συνολικά. Κάνετε σχέδια για το μέλλον.


Υδροχόος
 12/04/2017
Υδροχόος
Στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, χωρίς ιδιαίτερες ωστόσο εξελίξεις. Παραπάνω υποχρεώσεις πιθανές, τις οποίες τακτοποιείτε σχετικά άνετα, εκτός απ’ το πρωί, που μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα και κακές συνεννοήσεις. Ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Σήμερα φαίνεστε περισσότερο δημοσίως, γι’ αυτό χρειάζεται μια σοβαρότητα.


Ιχθύες
 12/04/2017
Ιχθύες
Άνετη και πιο αισιόδοξη αναμένεται η σημερινή μέρα, με περισσότερο χιούμορ κι αίσθημα ελευθερίας. Η Σελήνη θα τονίσει τον τομέα των ταξιδιών, οπότε είναι ευκαιρία για εκδρομές και περιπέτειες. Έμφαση επίσης σε θέματα εκπαίδευσης, συγγραφής, διδασκαλίας. Καλή μέρα για μελέτη. Το πρωί προσέξτε πρόσκαιρα προβλήματα στην επικοινωνία, σε συναλλαγές και στις μετακινήσεις.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics