Breaking News
14 Απριλίου 2017
  • 14/04/2017
    Κριός


Ο Ήλιος συναντά τον επαναστατικό και απρόβλεπτο Ουρανό σήμερα στο ζώδιό σας, μια όψη πολύ έντονη, νευρική αλλά και ανανεωτική, η οποία τις τελευταίες μέρες σάς κάνει αρκετά αντιδραστικούς. Ίσως όμως προχωράτε και σε κάποια ξεκινήματα. Προσέξτε για δυο ακόμα μέρες τα απρόοπτα και τις απότομες συμπεριφορές. Αφύπνιση, συνειδητοποιήσεις, ίσως και κάποια σοκ.


Ταύρος
 14/04/2017
Ταύρος
Σας κρατά σε μια εσωτερική ένταση και ανησυχία ή σε αϋπνία τις τελευταίες μέρες η νευρική αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ίσως προκύπτουν και θέματα απ’ το παρελθόν ή άλλα ξαφνικά ζητήματα που πρέπει να κλείσουν. Ωστόσο η επιρροή αυτή σάς βοηθά να αποκολληθείτε από πράγματα του παρελθόντος, ενώ κάνετε και πολλές συνειδητοποιήσεις.


Δίδυμοι
 14/04/2017
Δίδυμοι
Αλλάζουν ξαφνικά κάποια σχέδιά σας τις τελευταίες μέρες με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα – βλέπετε τα πράγματα αλλιώς. Πιθανές απότομες ή απρόβλεπτες συμπεριφορές από φίλους, γνωστούς, ή μέσα σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα. Όμως είναι μια όψη που φέρνει κι έναν αέρα ανανέωσης, ενώ ωθεί σε εναλλακτικές και προχωρημένες ενασχολήσεις.


Καρκίνος
 14/04/2017
Καρκίνος
Φέρνει αρκετά απρόοπτα τις τελευταίες μέρες, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο, η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν λείπουν οι ανατροπές. Ίσως όμως προχωράτε και σε κάποιες αναγκαίες αλλαγές, ή σε επαναστάσεις που δεν μπορούσατε να κάνετε. Άτομα εξουσίας σάς ξαφνιάζουν. Σας ταράζει μεν αυτή η επιρροή, κάνετε όμως πολλές συνειδητοποιήσεις.

Λέων
14/04/2017
Λέων
Αέρα ανανέωσης κι ελευθερίας φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει όμως και έκτακτα γεγονότα ή εξελίξεις σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης και νομικών. Δεν λείπουν οι ξαφνικές αλλαγές ή τα απρόοπτα στα ταξίδια σας. Μια επιρροή όμως που σας ανοίγει τους ορίζοντες, κάνετε συνειδητοποιήσεις και μαθαίνετε καινούργια πράγματα.


Παρθένος
14/04/2017
Παρθένος
Δεν λείπουν τα οικονομικά απρόοπτα τις τελευταίες μέρες με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σας κρατά σε εγρήγορση γύρω από θέματα κυρίως δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων, συντάξεων, εφορίας, ασφαλειών, διατροφής κλπ. Προκαλεί και μια ερωτική απομάκρυνση. Συνειδητοποιείτε όμως βαθύτερα πράγματα και ξεκολλάτε από εμμονές και προσκολλήσεις.

Ζυγός
 14/04/2017
Ζυγός
Σας ξαφνιάζουν οι άλλοι αυτές τις μέρες με την απρόβλεπτη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που φέρνει ανατροπές και απρόβλεπτες συμπεριφορές κι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ταυτόχρονα όμως σάς ξυπνούν οι άλλοι, ενώ ίσως κάνετε κι εσείς μια επανάσταση και αποκολλιέστε από λάθος ανθρώπους. Υπάρχει όμως κι ενθουσιασμός ή εκπλήξεις.
Σκορπιός
 14/04/2017
Σκορπιός
Ξαφνικές αλλαγές προγράμματος τις τελευταίες μέρες με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης φέρνει κάποιες ανατροπές ή ξαφνικές εξελίξεις στο χώρο δουλειάς. Μπορεί όμως να κάνετε και κάποια πράγματα που ανανεώνουν τον τρόπο που εργάζεστε αλλά και που ζείτε και διατρέφεστε. Θέματα κατοικίδιων ίσως σάς κρατούν σε εγρήγορση.
Τοξότης
14/04/2017
Τοξότης
Είναι ασταθή τα πράγματα στα ερωτικά τις τελευταίες μέρες με την απρόβλεπτη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, δεν λείπουν όμως και οι εκπλήξεις. Μια επιρροή που φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και αρκετό ενθουσιασμό, όπως και ξαφνικές ευκαιρίες για εκδρομές, εξόδους, φλερτ, παιχνίδι. Ξαφνικά θέματα με τα παιδιά, τα οποία σάς κρατούν σε εγρήγορση.

Αιγόκερως
 14/04/2017
Αιγόκερως
Λόγω της νευρικής συνόδου Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να παρουσιάζονται απρόοπτα στο σπίτι και με την οικογένεια, ή σε θέματα ακινήτων. Οι δικοί σας σάς κρατούν σε εγρήγορση. Μια όψη που σας αναστατώνει συναισθηματικά, ταυτόχρονα όμως μπορεί να ξεκολλάτε από κολλήματα του παρελθόντος και αναμνήσεις.

Υδροχόος
 14/04/2017
Υδροχόος
Πιθανά απρόοπτα στις μετακινήσεις, στα ταξιδάκια αλλά και στην επικοινωνία τις τελευταίες μέρες με την απρόβλεπτη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, ενώ λέγονται και λόγια που σας ξαφνιάζουν. Ωστόσο είναι πιθανές και συναντήσεις-εκπλήξεις ή μηνύματα και τηλέφωνα που σας ξαφνιάζουν. Φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις και φρέσκες πληροφορίες η όψη αυτή. Νοητική εγρήγορση και νευρικότητα.


Ιχθύες
 14/04/2017
Ιχθύες
Η απρόβλεπτη σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει μια αναστάτωση οικονομική τις τελευταίες μέρες, με απρόοπτα έξοδα κυρίως, δεν λείπουν όμως και κάποια έσοδα που δεν τα περιμένατε. Προκαλεί ένα αίσθημα ανασφάλειας κι αβεβαιότητας, καθώς είναι μια όψη ασταθής, η οποία ζητά να αλλάξετε παγιωμένες αντιλήψεις, παρωχημένες αξίες και συνήθειες.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics