Breaking News
15 Απριλίου 2017

15/04/2017
Κριός


Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι ζυμώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες με την ανάδρομη Αφροδίτη, ενώ τώρα γυρνά σε ορθή πορεία και είστε πιο σίγουροι εσωτερικά για το τι θέλετε. Θα συνεχίσουν να κλείνουν κάποιοι κύκλοι στον τομέα αυτόν έως τις 28/4, ενώ προσοχή χρειάζεται σε κρυφούς ή ανεκπλήρωτους έρωτες.


Ταύρος
 15/04/2017
Ταύρος
Κάνατε αρκετές αναθεωρήσεις, ειδικά στις φιλίες και σε σχέδιά σας, και κλείσατε παλιά θέματα και κύκλους με την ανάδρομη Αφροδίτη τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ έφερε και παλιούς φίλους και γνωστούς στη ζωή σας. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα σας επιτρέψει έως το τέλος του μήνα να δικτυωθείτε με νέους ανθρώπους και με ομάδες ή συλλόγους.


Δίδυμοι
 15/04/2017
Δίδυμοι
Δεν ήταν εύκολη η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, καθώς έφερε πολλά διλήμματα και πισωγυρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ίσως παλέψατε αρκετά με κάποια “πρέπει”, ωστόσο τώρα γυρνά σε ορθή πορεία και πλέον ξέρετε καλύτερα τι θέλετε. Μέχρι το τέλος του μήνα δε, θα δώσει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.


Καρκίνος
 15/04/2017
Καρκίνος
Ήταν εποχή επανασυνδέσεων οι τελευταίες εβδομάδες με την ανάδρομη Αφροδίτη, αν και έφερε διλήμματα στο κατά πόσο έχετε τελικά ίδια φιλοσοφία και στόχους ζωής με κάποια άτομα. Έφερε όμως και καθυστερήσεις σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών. Ωστόσο τώρα γυρνά σε ορθή πορεία. Μέχρι το τέλος του μήνα δε, ίσως γνωρίσετε άτομα απ’ το εξωτερικό.

Λέων
 15/04/2017
Λέων
Πολλές ζυμώσεις γύρω από θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και οικονομικών έφερε τις τελευταίες εβδομάδες η ανάδρομη Αφροδίτη, ενώ πιθανόν να υπήρξαν και κρυφές επανασυνδέσεις, με αρκετά εμπόδια ωστόσο. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, έτσι πλέον ξέρετε καλύτερα τι θέλετε, ενώ και θέματα οικονομικά κι επενδύσεων σταδιακά θ’ αρχίσουν να προχωρούν.


Παρθένος
15/04/2017
Παρθένος
Έφερε την ευκαιρία για επανασυνδέσεις τις τελευταίες εβδομάδες η ανάδρομη Αφροδίτη, τόσο με παλιούς έρωτες, όσο και με καλούς φίλους ή συνεργάτες, όχι ωστόσο χωρίς δοκιμασίες και περιορισμούς. Τώρα γυρνά σε ορθή πορεία, και μετά τις αναθεωρήσεις που κάνατε στις σχέσεις, πρέπει να ξέρετε καλύτερα τι θέλετε και ποιος σας ταιριάζει.

Ζυγός
 15/04/2017
Ζυγός
Σε ορθή πορεία γυρνά πλέον η Αφροδίτη, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πιθανό να έφερε παλιούς συνεργάτες στη ζωή σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπήρξαν κι επανασυνδέσεις ερωτικές μέσα απ’ το χώρο δουλειάς. Κάνατε αναθεωρήσεις επαγγελματικές αλλά και υγείας, ενώ τώρα ξέρετε καλύτερα τι (δεν) θέλετε απ’ τη ζωή σας.
Σκορπιός
 15/04/2017
Σκορπιός
Έρωτες απ’ τα παλιά έφερε η ανάδρομη Αφροδίτη τις τελευταίες εβδομάδες, κι επανασυνδέσεις που όμως είχαν αρκετά εμπόδια και περιορισμούς. Κάνατε ταυτόχρονα αναθεωρήσεις αισθηματικές, ενώ τώρα που γυρνά σε ορθή πορεία είστε πιο σίγουροι. Μέχρι το τέλος του μήνα δε, θα δώσει ευκαιρίες για καινούργια φλερτ. Επίσης θα προχωρήσουν θέματα παιδιών κι επιχειρηματικά.
Τοξότης
 15/04/2017
Τοξότης
Έφερε το παρελθόν στο παρόν στη ζωή σας η ανάδρομη Αφροδίτη τις τελευταίες εβδομάδες, με τη μορφή κυρίως παλιών ερώτων ή αναμνήσεων. Έφερε όμως και αρκετές καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Τώρα ωστόσο που γυρνά σε ορθή πορεία, θ’ αρχίσουν να προχωρούν σταδιακά, ενώ έως το τέλος του μήνα ευνοείται η φροντίδα του χώρου σας.

Αιγόκερως
 15/04/2017
Αιγόκερως
Συγγενείς, γνωστούς, γείτονες, συμμαθητές αλλά και έρωτες απ’ τα παλιά έφερε η ανάδρομη Αφροδίτη τις τελευταίες εβδομάδες, όχι χωρίς εμπόδια ωστόσο σε συναντήσεις, ενώ αναθεωρήσατε και τις ιδέες σας για τις σχέσεις ή τον τρόπο που επικοινωνείτε. Τώρα που γύρισε σε ορθή πορεία θα φέρει καινούργιες συναντήσεις και ωραίες βόλτες, έως το τέλος του μήνα.

Υδροχόος
 15/04/2017
Υδροχόος
Αναθεώρηση αξιών και σχέσεων έγινε τις τελευταίες εβδομάδες με την ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία σάς έβαλε σε διαδικασία να δείτε τι εκτιμάτε στον εαυτό σας και στους άλλους, τι θέλετε και τι όχι στη ζωή σας. Έφερε και καθυστερήσεις οικονομικές, όμως τώρα που γύρισε σε ορθή πορεία σταδιακά θ’ αρχίσουν να προχωρούν θέματα οικονομικά και αγοραπωλησιών.


Ιχθύες
 15/04/2017
Ιχθύες
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας γυρνά σε ορθή πορεία, ενώ η ανάδρομη κίνησή της τις τελευταίες εβδομάδες έδωσε την ευκαιρία για επανασυνδέσεις, όχι ωστόσο χωρίς περιορισμούς κι εμπόδια, ενώ κάνατε και αρκετές προσωπικές κι αισθηματικές αναθεωρήσεις. Είστε πλέον πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics