Breaking News
18 Απριλίου 2017

18/04/2017
Κριός


Έχει κάποιες ακρότητες η σημερινή μέρα, ίσως και ορισμένα “δράματα”, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς με άτομα εξουσίας. Φροντίστε να είστε πιο υπεύθυνοι και αποφύγετε επιπόλαιες και υπερβολικές αντιδράσεις. Οργανωθείτε καλύτερα. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στο ζώδιό σας φέρνει απρόοπτα και νευρική ένταση, αλλά και ενθουσιασμό.


Ταύρος
 18/04/2017
Ταύρος
Τον τομέα των ταξιδιών κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη – ευκαιρία για περιπέτειες και περιπλανήσεις. Προσέξτε όμως την επιπολαιότητα, τόσο σε θέματα ταξιδιών, όσο και σε ζητήματα νομικών κι εκπαίδευσης. Επίσης αποφύγετε ακρότητες με την διατροφή σας και σε θέματα υγείας. Το βράδυ έχει μια εσωτερική ανησυχία αλλά και συνειδητοποιήσεις.
Δίδυμοι
 18/04/2017
Δίδυμοι
Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη, ειδικά ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, συντάξεις κλπ, στα οποία θα πρέπει να προσέξετε να μην λειτουργήσετε επιπόλαια. Θα είναι και μια ερωτική μέρα, αλλά φροντίστε να μην εισβάλλετε πολύ στη ζωή του συντρόφου και των άλλων γενικά. Δεν λείπουν ίντριγκες.


Καρκίνος
18/04/2017
Καρκίνος
Κοινωνική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, δεν λείπουν όμως οι περιπλοκές στις σχέσεις και οι τάσεις χειραγώγησης, από ή προς εσάς. Προσέξτε και τις εμμονές. Επίσης προσέξτε τις συναισθηματικές αλλά και διατροφικές ακρότητες. Το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον “ηλεκτρικό” Ουρανό σάς κρατά σε εγρήγορση.


Λέων
 18/04/2017
Λέων
Παραγωγική η σημερινή μέρα, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και σε θέματα καθημερινά και νοικοκυριού. Προσέξτε κάποιες ίντριγκες στον εργασιακό χώρο. Επίσης προσέξτε να μην πείτε πράγματα αφελή ή ακραία – δώστε σημασία σε λεπτομέρειες. Επίσης, μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά κι επιπόλαια με την υγεία και διατροφή σας.


Παρθένος
18/04/2017
Παρθένος
Άνετη κι ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, ίσως έχετε και παραπάνω ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ευκαιρία για σπορ, χόμπι, παιχνίδι, δημιουργία, αλλά και για εξόδους και φλερτ – ερωτική μέρα. Προσέξτε όμως κάποιες ακρότητες ή περιπλοκές στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Επίσης προσοχή σε σπατάλες.


Ζυγός
 18/04/2017
Ζυγός
Κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια θ’ ασχοληθείτε σήμερα, ή με θέματα ακινήτων, σε μια μέρα λίγο πιο εσωστρεφή. Προσέξτε τις συναισθηματικές ακρότητες και τις υπερβολές στο φαγητό, όπως επίσης και κάποιες εμμονές. Το βράδυ, το νευρικό τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει μια ένταση ή ορισμένα απρόοπτα και συμπεριφορές που σας ξαφνιάζουν.


Σκορπιός
 18/04/2017
Σκορπιός
Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ είναι πιθανές και αρκετές μετακινήσεις ή κάποιο ταξιδάκι. Εστίαση και σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Μέχρι το απόγευμα προσέξτε να μην πείτε πράγματα υπερβολικά ή λόγια πικρά, ενώ δεν λείπουν και ορισμένα νοητικά κολλήματα.
Τοξότης
 18/04/2017
Τοξότης
Έμφαση κυρίως σε θέματα οικονομικά και αγορών ή πωλήσεων δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, ψώνια και διάφορες συναλλαγές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες, τις επιπόλαιες αγορές, αλλά και τις εμμονές ή κάποιους ανταγωνισμούς γύρω από χρήματα και αποκτήματα. Το βράδυ αναμένεται μια αστάθεια στα αισθηματικά.


Αιγόκερως
18/04/2017
Αιγόκερως
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, με πιθανά ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Προσέξτε μέχρι το απόγευμα τις ακρότητες και τα συναισθηματικά “δράματα” ή τις εμμονές. Το βράδυ είναι πιθανό ορισμένα έκτακτα θέματα ή μια νευρικότητα να σας κρατήσουν σε εγρήγορση.

Υδροχόος
 18/04/2017
Υδροχόος
Φαίνεται να κλείνετε ορισμένα θέματα ή κύκλους σήμερα και να κάνετε απολογισμούς, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, φυγή, επαφή με τη φύση αλλά και για περισσότερο ύπνο. Ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα. Γίνεται όμως και μια ψυχολογική κάθαρση, ίσως και εσωτερικές αποκαλύψεις.
Ιχθύες
 18/04/2017
Ιχθύες
Στους φίλους κυρίως εστιάζεστε σήμερα, σε μια μέρα κοινωνική, με ευκαιρίες να δείτε τις παρέες σας αλλά και να συμμετέχετε σε διάφορες ομάδες, οργανώσεις, κόμματα. Δεν λείπουν οι ίντριγκες και κάποιος ακρότητες μέχρι το απόγευμα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Σκέφτεστε το μέλλον και κάνετε σχέδια.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics