Breaking News
21 Απριλίου 2017

21/04/2017
Κριός


Η διέλευση του Άρη απ’ τους Διδύμους μέχρι τις 4/6 θα σας κάνει πολύ δραστήριους επικοινωνιακά αλλά και προκλητικούς στο λόγο. Πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Εντάσεις με συγγενείς. Σήμερα κορυφώνεται ξανά το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο κλείνει κεφάλαια σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δημιουργεί κι εμπόδια σε οικονομικά, νομικά, σπουδές.

Ταύρος
 21/04/2017
Ταύρος
Φεύγει ο Άρης απ’ το ζώδιό σας, περνάτε σε πιο ήσυχη περίοδο, αν και μέχρι τις 4/6 θα φέρει κάποια οικονομικά άγχη, ανταγωνισμούς αλλά και διεκδικήσεις. Αρκετή κτητικότητα επίσης. Παράλληλα σήμερα κορυφώνεται ξανά η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου που αυτή την εποχή προκαλεί δοκιμασίες σε φιλίες και φέρνει αυξημένες οικονομικές πιέσεις και υποχρεώσεις.
Δίδυμοι
 21/04/2017
Δίδυμοι
Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο δυναμικός Άρης και θα σας κάνει πολύ δραστήριους, αποφασιστικούς αλλά και εριστικούς έως τις 4/6. Εποχή ξεκινημάτων. Προσέξτε τις βιασύνες. Παράλληλα κορυφώνεται τώρα ξανά το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που φέρνει μέσα στον Απρίλιο σημαντικές δοκιμασίες σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά, και στην αυτοεκτίμησή σας.


Καρκίνος
21/04/2017
Καρκίνος
Το πέρασμα του Άρη απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 4/6 θα ζητήσει να κλείσετε θέματα και κύκλους, όχι χωρίς άγχος. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο. Απωθημένα, παρασκήνια, κρυφοί εχθροί. Ταυτόχρονα σήμερα κορυφώνεται ξανά η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου που φέρνει αυτή την εποχή πιέσεις κυρίως σε εργασία, υγεία, νομικά, σπουδές, ταξίδια.

Λέων
 21/04/2017
Λέων
Καινούργιους φίλους και δυναμική δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα θα φέρει ο Άρης απ’ τους Διδύμους έως τις 4/6, προσέξτε όμως τις εντάσεις στις παρέες σας. Καινούργια επίσης διαδικτυακά project και νέα σχέδια. Το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται για άλλη μια φορά τώρα, φέρνει πιέσεις και δοκιμασίες σε ερωτικά, παιδιά, οικονομικά.

Παρθένος
21/04/2017
Παρθένος
Η αλλαγή ζωδίου του Άρη θα ενεργοποιήσει τον επαγγελματικό σας τομέα έως τις 4/6, ένα διάστημα με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Προσέξτε όμως τις εντάσεις με άτομα εξουσίας, και να μην φανείτε εριστικοί δημοσίως. Το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που σχηματίζεται άλλη μια φορά τώρα, φέρνει σημαντικές δοκιμασίες σε σχέσεις και οικονομικά αυτή την εποχή.

Ζυγός
 21/04/2017
Ζυγός
Θα τονώσει τις δυνάμεις σας η διέλευση του Άρη απ’ τους Διδύμους έως τις 4/6, ένα διάστημα επίσης με ταξίδια, ανοίγματα, καινούργιες σπουδές αλλά και νομικές διεκδικήσεις. Σήμερα κορυφώνεται ξανά η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία αυτή την εποχή φέρνει σημαντικές δοκιμασίες σε εργασιακές και προσωπικές σχέσεις, και στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις.
Σκορπιός
 21/04/2017
Σκορπιός
Με την αλλαγή ζωδίου του Άρη δεν θα λείψουν τα οικονομικά άγχη αλλά και οι διεκδικήσεις έως τις 4/6, ένα διάστημα που ίσως τρέξετε αρκετά για θέματα δανείων, εφορίας, συντάξεων, κληρονομικών, κλπ. Σήμερα σχηματίζεται ξανά η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία αυτή την εποχή φέρνει πιέσεις οικονομικές και δοκιμασίες ερωτικές αλλά και με τα παιδιά.
Τοξότης
 21/04/2017
Τοξότης
Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει η διέλευση του Άρη απ’ τους Διδύμους έως τις 4/6, κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία. Προσέξτε όμως εγωισμούς κι εντάσεις με τους άλλους. Σήμερα κορυφώνεται ξανά το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο αυτή την εποχή δοκιμάζει την αυτοεκτίμησή σας, τα οικονομικά και τις σχέσεις σας.


Αιγόκερως
21/04/2017
Αιγόκερως
Θα κάνει δραστήρια αλλά και αγχώδη την καθημερινότητά σας η αλλαγή ζωδίου του Άρη, ενώ μέχρι τις 4/6 θα ωθήσει και σε ξεκινήματα στα εργασιακά. Ξεκινήματα επίσης σε υγεία, διατροφή, fitness. Σήμερα κορυφώνεται ξανά το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο δοκιμάζει την επικοινωνία στις σχέσεις αυτή την εποχή, ενώ τελειώνουν και κάποιοι δεσμοί.

Υδροχόος
21/04/2017
Υδροχόος
Νέους έρωτες και νέα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project θα φέρει ο Άρης απ’ τους Διδύμους έως τις 4/6, ένα διάστημα επίσης με ανεβασμένη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Πιθανή μια εγκυμοσύνη. Σήμερα κορυφώνεται για άλλη μια φορά η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία αυτή την εποχή προκαλεί σημαντικές οικονομικές πιέσεις και δοκιμασίες σε φιλίες.


Ιχθύες
 21/04/2017
Ιχθύες
Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και θα σας “τρέξει” για θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων έως 4/6, ένα διάστημα με μετακομίσεις, επιδιορθώσεις, κλπ. Προσοχή σε εντάσεις με τους δικούς σας, και στον εκνευρισμό γενικά. Σήμερα κορυφώνεται για μια ακόμα φορά το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, που φέρνει σημαντικές επαγγελματικές, οικονομικές κι ερωτικές δοκιμασίες αυτή την εποχή.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics